Excalibur G770 kaç disk destekler?

Grazia

Hectopat
Daha fazla  

Excalibur G770​

G770.1030-8EH0X

Almak istediğim model bu. Bu laptopa sonradan SSD ya da HDD takabilir miyim? Takacaksam birine mi taktırmalıyım yoksa kendim takabilir miyim? Harici olmayacak şekilde.

1628366885330.png

Kaynak: Excalibur G770 | Oyunda En Yüksek Performans, Sınırsız Güç | Excalibur Dizüstü

1 adet M.2 ve 1 adet SATA varmış.

Excalibur G770​

G770.1030-8EH0X

Almak istediğim model bu. Bu laptopa sonradan SSD ya da HDD takabilir miyim? Takacaksam birine mi taktırmalıyım yoksa kendim takabilir miyim? Harici olmayacak şekilde.
Kendim kullanıyorum G770 modelini ve henüz almadığın için yorum yapmak istedim. Eğer alternatifin varsa Excalibur'a bulaşmanı çok tavsiye etmiyorum. Göründüğü kadar performanslı değil ve performansı istikrarlı değil. Oyunlarda vs bazen hiç beklemediğim kadar iyi performans alırken bazen de sanki 10 yıl öncesinin bilgisayarıymış gibi davranıyor. En azından benim 2 yıldır gözlemlediğim hali bu şekilde. İyi araştırmanı tavsiye ederim, iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı