Excalibur G770 laptopta Windows 11'e format nasıl atılır?

Bekliyorsun işte ya masaüstüne girince anlarsın bittiğini sonra çıkar Windows Update'lerini yap resetle sonra güle güle kullan

Resetle biosa gir boottan birinci sıraya SSD veya hddyi koy düzelir

Excalibur kullanan birisi olarak söylüyorum bu cihazlara Windows 11 gitmez çok fazla yazılım hatası alırsınız
Merhaba, 1 aydır canımı sıkan bir durum var. Windows 10'a destek biteceği için Windows 11'e geçiş yaptım ve bir süre AtlasOS denedim. Normal W11'de FM24'te kasmalar ekran yırtılmaları vs olmazken Atlas'a geçince olmaya başladı. Yakın zamanda tekrar formatladım ve düz W11 Pro kullanmaya başladım. Ancak FM24'te ekran yırtılmaları ve kasma devam ediyor. Atlası kurmadan önce W11'i test ettiğimde böyle bir şey yoktu. Atlas'a geçtim olmaya başladı ve devamında tekrar USB ile temiz kurulum yaptım ve W11 Pro kullanmaya başladım ancak hala bu sorun devam ediyor ve Valorant yükleyip de test ettim yine yırtılmalar mevcut, FPS yüksek olsa da oyun akıcı hissettirmiyor. Driverlar kurulu. NVCleanstall ile ekran kartı driverını da temiz kurdum. Aygıt yöneticisinde vs sorun gözükmüyor.
Sistem Özellikleri şu şekilde:
Casper Excalibur G770
Intel(R) Core(TM) i5 9300H CPU @ 2.40GHz (2.40 GHz)
16,0 GB RAM
GTX 1650 4 GB VRAM
240 SSD (Windows'un kurulu olduğu yer) ve 1 TB HDD.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı