Jellyel7
Hectopat
- Makaleler
- 4
Hocam aldım dahada soğudu -100 derece oldu Allah sizden razı olsun bu sıcak havada evimizi serinlettiniz.Hocam sıvı ısıtıcı alın.
Hocam aldım dahada soğudu -100 derece oldu Allah sizden razı olsun bu sıcak havada evimizi serinlettiniz.Hocam sıvı ısıtıcı alın.
Bilemediniz hocam. 2015 Scania R440 geçti.
Evde vardı zaten. Hemen takıp deniyorum.
Hocam aldım daha da soğudu -100 derece oldu Allah sizden razı olsun bu sıcak havada evimizi serinlettiniz.
Evet. Şuan duvara monteliyoruz.Hocam Scania R620 V8 klintra b. V. Geçmiş olabilir mi?
Hocam en iyisi siz laptopunuzu klima olarak kullanın isterseniz.
Öncelikle, sürücüler güncel mi?
Casper Excalibur G770 laptop RDR 2 de -40 derece olması normal mi? İnternetten baktığımda -200 derece olması gerekiyormuş.
(Konu mizah amaçlıdır.)
Casper Excalibur G770 laptop RDR 2 de -40 derece olması normal mi? İnternetten baktığımda -200 derece olması gerekiyormuş.
(Konu mizah amaçlıdır.)
Driverların güncel mi? Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun? Sistem bilgilerini yazabilir misin? bilgisayarı aldığın yerin ikametgah adresi annenin kızlık soyadı lazım bu bilgiler olmadan sana yardımcı olmamız mümkün değilCasper Excalibur G770 laptop RDR 2 de -40 derece olması normal mi? İnternetten baktığımda -200 derece olması gerekiyormuş.
(Konu mizah amaçlıdır.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.