Excalibur G770 nasıldır?

• Konuyu başlatan GGKE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 1.421
MSI alt segment te iyi bir şey üretmiyor maalesef. ASUS TUF Gaming de G870 fiyatında. Sanırım G770 le aynı fiyata aynı donanımı şunun sadece Acer Nitro var.
asus 5600h bile g770 i5. 12 nesilden 3-4 bin lira pahaliydi ben alirken. kampanya ve taksit seçeneği ile satiyor zaten Casper kendini. ben şanslıyım sorun yasamadim ve yeni nesillerde sorun azaldi sanirim pek sorun yasayan duymadim. belki bazi şeyleri cozmuslerdir.

ASUS 5600H bile G770 i5. 12 nesilden 3-4 bin lira pahaliydi ben alirken. Kampanya ve taksit seçeneği ile satiyor zaten Casper kendini. Ben şanslıyım sorun yasamadim ve yeni nesillerde sorun azaldi sanirim pek sorun yasayan duymadim. Belki bazi şeyleri cozmuslerdir.

G870 artık sorun yaşayan çok az ama G900 iti değil G911'i bilmiyorum.

Merhaba. Excalibur G770 aldım. Özellikleri 4 GB RTX 3050, 32 GB RAM, i5 12. nesil işlemci.

İndirmimde 20 bin TL'ye aldım ve şu an 28 bin filan. Arkadaşlarım kötü PC dediler, ısınır dediler ama ben gayet memmunum. Ekran kartı maksimum 85 derece oldu o da bayağı zorlamıştım. Bir tek klavyede sağ kısım ısınıyor.

İnternetten almadan önce Teknosa'ya gittim oradaki abi ısınmasının sebebini metal kasa olduğunu ve ekran kartını rahatlatmak için metalin sıcağı emdiğini söylemişti. Sizce nasıl bilgisayar? Monster mı almalıydım? GTX 1650 ekran kartı vardı ve plastik kasalıydı bütçeme göre (20 bin).

3-4 yıldır Valorant, modlu Minecraft, vanilla Minecraft ve benzeri oyunlarda kullandım. Açıkça söylemeleyimki o metal kasa olayı diyen abi iyi geçirmiş sana neyse 40 moda yakın modlu Minecraft'ta sabit 100 FPS iyiydi neyse ona bakarsın ama söylemeliyimki Valorant, GTA 5 gibi oyunlarda tereyağlı tava oldu bilgisayar klavye kısmı ve bilgisayar ve ayrıca baska monitörler aldıgında Max 144 Hz kullanabiliyorsun 165,180 Hz gibi Hz'lerde ekranda kırmızı noktalar beliriyor ya da bilmiyorum 3-4 yıldır kullandığım için olabilir. Uzun süreli kullanım için ÇÖP

Merhaba. Excalibur G770 aldım. Özellikleri 4 GB RTX 3050, 32 GB RAM, i5 12. nesil işlemci.

İndirmimde 20 bin TL'ye aldım ve şu an 28 bin filan. Arkadaşlarım kötü PC dediler, ısınır dediler ama ben gayet memmunum. Ekran kartı maksimum 85 derece oldu o da bayağı zorlamıştım. Bir tek klavyede sağ kısım ısınıyor.

İnternetten almadan önce Teknosa'ya gittim oradaki abi ısınmasının sebebini metal kasa olduğunu ve ekran kartını rahatlatmak için metalin sıcağı emdiğini söylemişti. Sizce nasıl bilgisayar? Monster mı almalıydım? GTX 1650 ekran kartı vardı ve plastik kasalıydı bütçeme göre (20 bin).
Monster da Excalibur da asla alınmaz. 4 GB mobile 3050'nin 2050'den pek farkı yok zaten makyajlısı sayılır çıkış tarihleri de yakın.
Ryzen 5 5500h rtx 2050 ip gaming 3 20000 TL indirimsiz uzun zamandır ki fiyatı.
Ekran kartının 85 olması gayet fazla zaten.
Aldığınız cihaz çok ısınıyor maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı