Başarılı Kurulum Excalibur G770 OpenCore Monterey

Zaten halihazırda Clover Catalina kullanıyordum. Geçenlerde OpenCore 0.8.1'in çıktığını gördüm denemekten zarar gelmez diye düşünüyordum ancak içimde hiç umut yoktu. Kurulumu başlatıp diğer odaya geçtim. Bir süre sonra gelip baktım ki kurulmuş. Çok şaşırdım. @myanlll hocam EFI aşağıda siz de kurun. Çok uğraştık ikimizde ama Excalibur için ilkleri başarmaya devam ediyoruz.

Hocam kolay gelsin.

Değerli vaktinizi harcayıp bunu paylaştığınız için çok minnettarım. Şimdi deneyeceğim ve gelişmeleri aktaracağım.

Merhaba kurulum için görselli rehber hazırlar mısınız cihazım 10. nesil işlemcili g770

Merhaba kurulum için görselli rehber hazırlar mısınız cihazım 10. nesil işlemcili g770.

10.nesil için bir EFI var ama ses ve bluetouth çalışmıyor. İsterseniz hazılrayım bende sıfırdan kurulum yapacağım. 9.nesil için kurarım ama kurulum aynı.

Ben aynı üyeyim temp mail den yaptım yakında kendi mailime kayıt yapıcam pc ye geçince cpu z ve directx bilgilerini atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…