Excalibur G770'de M.2 yuvası var mı?

K3R1M

Hectopat
Daha fazla  
Fotodaki PC Casper Excalibur g770.1030 modeli. Fanların altındaki kısım M.2 yuvası mı bir türlü anlayamadım, eğer öyleyse hangi tip bir M.2 bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Benim kasa.png
    Benim kasa.png
    2 MB · Görüntüleme: 1.381
Son düzenleyen: Moderatör:
Fotodaki PC Casper Excalibur g770.1030 modeli. Fanların altındaki kısım M.2 yuvası mı bir türlü anlayamadım, eğer öyleyse hangi tip bir M.2 bilen var mı?

Evet orası M.2 PCI-e yuvası. M.2 2280 SSD'ler takabilirseniz. Ben de aynı bilgisayara sahibim ve o yuvaya taktığım 970 EVO Plus SSD'yi kullanıyorum.

Kardeşim tıpatıp bilgisayar aynı. M.2 SSD taktım ben fakat sana bilgilendireyim. Şimdi 2 yıl garanti kapsamının içindeyken bu parçayı takmayı geç senin kendi başına kasayı açtığını anlarlarsa, ya da dediğim gibi direkt takarsan. Ömür boyu bakım garantisi bozuluyor fakat çok boş zaten. Yine de bilgilendireyim dedim. 2. si söylediğim gibi, evet M.2 SSD takılıyor bende bir markanınki takılı 500GB.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı