Excalibur G850 sürekli internet kopması problemi

StreetMan

Kilopat
Dostlar daha öncesinde de böyle bir konu oluşturmuştum. Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 3 dakika sonra bilgisayarın interneti kopuyor. Bilgisayarı yeniden başlatmadığım sürece gelmiyor, telefonumda girdiğimde sorun yok. Telefondan bağlanabiliyorum lakin bilgisayarda böyle bir problem var. Formatlamayı denemiştim ilk olduğunda başta düzeldi lakin sonra tekrardan başladı. O zaman bilgisayarı sıfırlamayı tercih ettim belki bir değişiklik olur diye olmadı. Şu an yine yaşıyorum problemi, bu sorun donanımsal mıdır çünkü format attığımda düzelmiyor. Bilgisayarı sıfırladıktan sonra acaba yüklediğim uygulamalardan dolayı mı diye hiçbir şey yüklemedim. Cihaza sürücüler dahil ama tekrardan başladı yazılımsal olduğunu düşünüyordum başta. Ama format atınca düzelmedi. Sıfırlayınca düzelmedi. Bir şey indirmememe rağmen bu hata oluşmaya devam etti. Bilgisayarım Casper Excalibur G850 i7 7700HQ GTX 1050 16 GB RAM ve 128 GB SSD bulunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı