Hayır, stoğa göre değişiyor o. Muhtemelen 4050 seri üretim ile üretilmiştir fakat 3060 kullanıcıya özel üretiliyordur.Hocam şu casperın sitesinden Bilgisiyarı özelleştirince işler değişiyor,3060,4050 den 5 bin lira daha fazla oluyor,4060 ise 2000tl,ne demek bu 3060 daha mı iyi?
Casper Excalibur G870
Evet akıl edemedim,4060 ile 4050 arasında performans olarak çok fark varmı? 2 bin lira büyük rakamlarda çok farketmiyor gibi gözüksede değermi?Hayır, stoğa göre değişiyor o. Muhtemelen 4050 seri üretim ile üretilmiştir fakat 3060 kullanıcıya özel üretiliyordur.
Mesela orda RTX 2050 seçip Windows eklerseniz Windows ekleme 2.000 TL, 4050 Windows ekletmek ise 6.000 TL civarı. Çünkü baştan cihaz üretmeleri gerekecek.
Çok fark var.Evet akıl edemedim,4060 ile 4050 arasında performans olarak çok fark varmı? 2 bin lira büyük rakamlarda çok farketmiyor gibi gözüksede değermi?
Sağol iyi akşamlar.Çok fark var.
Destek kötü maalesef. Touchpad kullanan için de kötü olmuş. Ben mağazaya gittim 4050 modeline bizzat baktım çalışıyordu. Arkadaşımda da sorun yok. Geçmiş olsun hocam.Bence alınmaz, özellikle Sosyal'de çok övülüyor diye arkadaşıma 4050'li modelini aldırdım. Touchpad problemli çıktı, ne driver kurduysak sıfırladıysak ne önerildiyse yaptık ama düzelmedi. Casper desteği iyidir deniyordu yazdık, uzaktan çözüm sunamadılar cihazı gönderin dediler.
Gönderdikten sonra cihaz değişimi olacak dendi ortada sorun çözüldü mü ne çıktı testler yapıldı mı bir geri dönüş yok, iyi tamam dedik. Cihaz geldi herşeyi kurduk yine aynı problem baş gösterdi.
Bu sefer Sosyal'de konu açtı yardım eden olmadı/bilgili biri çıkmadı çıksa da çözebilen olmadı herşeyi denedik. Casper desteği adam akıllı yardımcı da olmadı ki pek bilgili olduklarını da sanmıyorum artık. Yine Casper'a yazdığımızda cihazı servise göndermeyi teklif ettiler ancak doğru düzgün bir çözüm sunamamaları ve daha da uğraştıracaklarını düşünerek 14 gün iade süreside geçeceği için iade ettirdim.
Bu arada 4060 modelinde de aynı sorun var, Sosyal'de yaşayan gördük, bu modelde driver kurularak çözülmüş ancak 4050 modeli sıkıntılı gözüküyor. Maalesef kötü bir deneyim yaşadık, vaktimizden olduk.
Ayrıca bu süreçte laptoplar da iyice zam yedi ve başka bir alternatifi alabilecekken bu ihtimaller kısıldı ve arkadaşıma da ayrı mahçup oldum. Teknoloji şans işi bize böyle denk gelmiştir tabii ki ancak Casper desteğinin ilgisizliği ve bilgisizliği bizi baya yıktı.
Bugün Hepsiburada indirimiyle Asus TUF A15 507NU aldırdım 1500₺ indirimle 27.900'e, G870'i saatlerce araştırdığım kadar bu modelide araştırdım. Umarım pişman etmez, ki en azından Asus'a güvencem tam.
Bence alınmaz, özellikle Sosyal'de çok övülüyor diye arkadaşıma 4050'li modelini aldırdım. Touchpad problemli çıktı, ne driver kurduysak sıfırladıysak ne önerildiyse yaptık ama düzelmedi. Casper desteği iyidir deniyordu yazdık, uzaktan çözüm sunamadılar cihazı gönderin dediler.
Gönderdikten sonra cihaz değişimi olacak dendi ortada sorun çözüldü mü ne çıktı testler yapıldı mı bir geri dönüş yok, iyi tamam dedik. Cihaz geldi her şeyi kurduk yine aynı problem baş gösterdi.
Bu sefer Sosyal'de konu açtı yardım eden olmadı/bilgili biri çıkmadı çıksa da çözebilen olmadı her şeyi denedik. Casper desteği adamakıllı yardımcı da olmadı ki pek bilgili olduklarını da sanmıyorum artık. Yine Casper'a yazdığımızda cihazı servise göndermeyi teklif ettiler ancak doğru düzgün bir çözüm sunamamaları ve daha da uğraştıracaklarını düşünerek 14 gün iade süreside geçeceği için iade ettirdim.
Bu arada 4060 modelinde de aynı sorun var, Sosyal'de yaşayan gördük, bu modelde driver kurularak çözülmüş ancak 4050 modeli sıkıntılı gözüküyor. Maalesef kötü bir deneyim yaşadık, vaktimizden olduk.
Ayrıca bu süreçte laptoplar da iyice zam yedi ve başka bir alternatifi alabilecekken bu ihtimaller kısıldı ve arkadaşıma da ayrı mahcup oldum. Teknoloji şans işi bize böyle denk gelmiştir tabii ki ancak Casper desteğinin ilgisizliği ve bilgisizliği bizi bayağı yıktı.
Bugün Hepsiburada indirimiyle ASUS TUF A15 507'nu aldırdım 1500₺ indirimle 27.900'e, G870'i saatlerce araştırdığım kadar bu modelide araştırdım. Umarım pişman etmez, ki en azından ASUS'a güvencem tam.
Üzücü olmuş, umarım bir sıkıntı yaşamayız. Daha fazla uğraştırmak istemem arkadaşımı. Bu arada Lenovo desteği konusunda %100 katılıyorum, kendimde Legion kullanıyorum ve en ufak birşey de bile teknik bilgileri ve hızları muazzam.Ben de ASUS servisinden çok mağdur oldum. 6 aylık laptopun menteşeleri ayrıldı. Türkiye'de servis diye anlaştıkları adamlara laf anlatıp ürünü garantiye aldıracağım diye kavga ederken 20 iş günü(yaklaşık 1 ay) geçti. 1 ay boyunca laptopu kullanamadım. En sonunda elime ulaştığında da 20 iş gününü geçtiği için iade etmek istedim. Onu da Vatan Bilgisayar kabul etmeyince tüketici hakem heyetine gittim. Ve en nihayetinde iade edip kurtulabildim.
Daha sonra aldığım Lenovo laptopun ise müşteri hizmetlerinden ve garanti servisinden 100'de 100 memnun kaldım.
Yani şimdi işler değişti mi bilmiyorum ama 2 sene önce ASUS'un garantisi de bayağı sıkıntılıydı.
Üzücü olmuş, umarım bir sıkıntı yaşamayız. Daha fazla uğraştırmak istemem arkadaşımı. Bu arada Lenovo desteği konusunda %100 katılıyorum, kendimde Legion kullanıyorum ve en ufak bir şey de bile teknik bilgileri ve hızları muazzam.
Arkadaşıma da iade ettirdikten sonra Legion aldıracaktım ancak çok fena zam yediler. En uygun ve daha güvenilir olarak ASUS'u tercih ettik. Umarım pişman etmez bakalım
Lenovo Legion S7 alınırmı? Lenovo servis bakımından iyi ama servislik eden Bi cihazmı? Excalibur rtx4060 düşünürken arada kaldım...Performansı daha iyi olsada Casper'ın bilemedim.Üzücü olmuş, umarım bir sıkıntı yaşamayız. Daha fazla uğraştırmak istemem arkadaşımı. Bu arada Lenovo desteği konusunda %100 katılıyorum, kendimde Legion kullanıyorum ve en ufak birşey de bile teknik bilgileri ve hızları muazzam.
Arkadaşıma da iade ettirdikten sonra Legion aldıracaktım ancak çok fena zam yediler. En uygun ve daha güvenilir olarak Asus'u tercih ettik. Umarım pişman etmez bakalım