Excalibur G870 alınır mı?

Bütçe
30000
Sizin bu tarz konularda çok fazla yorumunuzu gördüğüm için soruyorum bilginizin olduğu bir konu sanırım. Neden excalibur alınmaz ve 4060lı excalibur yerine neden 4050li victus almalıyım? Ciddi soru yanlış anlamayın lütfen
Dostum sen boşver Arkadaş klasik marka algısı yüzünden öyle demiş. Bana guvenebilirsin g870 modeli Asus a15 den sonra performans bakımından en iyi modellerden biri için rahat olsun alırken.

Sizin bu tarz konularda çok fazla yorumunuzu gördüğüm için soruyorum bilginizin olduğu bir konu sanırım. Neden Excalibur alınmaz ve 4060'lı Excalibur yerine neden 4050'li Victus almalıyım? Ciddi soru yanlış anlamayın lütfen

G870'in patlama sebebi bi' tane Türk youteberın "mükemmel soğutma" gibi boş bir tabirle video çekmesinden sonra oldu, ki zaten videoda bile yüksek güç tüketiminde cihaz 95 dereceyi rahat görüyordu. Gördüğü ucuz şeylere inanan Türk arkadaşlarımız ise cihazı ilahlastirdi, Excalibur gibi bir modeli TUF'la bir tutuyor mesela adam. TUF her anlamda daha iyidir bana göre, güvenilirlik olarak da. Ki zaten Türk youteberlarının yaptığı incelemelerden hayır gelmez, çoğu ya para alıp cihazı öyle böyle övüyor, ya da adamakıllı inceleme çekecek kapasiteye sahip değiller. Sırf 1 tane sözde düzgün (belli değil) model çıkardılar diye ben paramı emanet etmem bu markaya, alan sorunsuz da kullanabilir, teknoloji işin sonunda şans işi fakat belirttiğim gibi böyle paraları ben bu cihazlara emanet etmem.

G870'in patlama sebebi bi' tane Türk youteberın "mükemmel soğutma" gibi boş bir tabirle video çekmesinden sonra oldu, ki zaten videoda bile yüksek güç tüketiminde cihaz 95 dereceyi rahat görüyordu. Gördüğü ucuz şeylere inanan Türk arkadaşlarımız ise cihazı ilahlastirdi, Excalibur gibi bir modeli TUF'la bir tutuyor mesela adam. TUF her anlamda daha iyidir bana göre, güvenilirlik olarak da. Ki zaten Türk youteberlarının yaptığı incelemelerden hayır gelmez, çoğu ya para alıp cihazı öyle böyle övüyor, ya da adamakıllı inceleme çekecek kapasiteye sahip değiller. Sırf 1 tane sözde düzgün (belli değil) model çıkardılar diye ben paramı emanet etmem bu markaya, alan sorunsuz da kullanabilir, teknoloji işin sonunda şans işi fakat belirttiğim gibi böyle paraları ben bu cihazlara emanet etmem.
Kankam bende diyorum tabi ki tuf daha iyi ama şu anda piyasada rtx 4060 a sahip bir tüf yok. Stoklar bitmiş seçimden önce. O nedenle geriye tek iyi seçenek g870 kalıyor. Şahsen gidip üstüne 6 k verip 3060 li tuf alacağıma 4060 li excalibur almayı tercih ederim.

Hocam merak ediyorum modeli hiç araştırdınız mı şu anda ASUS A15 stoklarda yok en mantıklı seçenek G870

4050'nin oyun performansindan haberiniz yok sanırım hocam 4050 şu anda alınabilecek bir ekran kartı değil.

Neden alınabilecek bir kart olmasın ki? Geleceğe dönük olarak DLSS 3.0 destekliyor, önümüzde çıkacak yeni oyunlar bu desteği sağlayacak. Excalibur önermemizin nedeni bileşenlerinin kalitesiz olması.

Yani g870 kasayı hiç deneyimlemediğiniz ve yalnızca daha önce başka kasalardaki problemler üzerinden genelleme yaptığınızı anlıyorum. Eğer öyleyse bu kadar net konuşmak çok doğru gelmiyor. Belki de adamlar dendiği gibi iyi bir kasa üretmiştir. 4050 gibi performansı daha düşük ve daha önce eskiyecek bir ekran kartını 4060'a karşı önermek için bence varsayımdan öte kullanıcı tecrübesi gerekir.​

Technopat Haberler

Geri
Yukarı