Excalibur G870 alınır mı?

Bütçe
30000
Direkt olarak gittim mağazada gördüm,victusun ekranı ve direk kasası pek kaliteli gelmedi,malzeme kalitesinden kısılıp performansa katılmış,ancak G870 kasasıyla ve yazılımıyla daha iyi geldi gözüme,HP victusta fan pek ayrıntılı ayarlanamasada G870te ben daha detaylı gördüm,Gerek kasa kalitesiyle gerek ekran parlaklığını victusa göre daha fazla olmasıyla öne çıkıyor benim için,hem ikiside aynı fiyat,Ne artışı varmış Victusun?(İki cihazın teknik özellikleri aynı olduğundan böyle özellikleri söyledim).

Neden 4050 alınmaz? Teknik bir sorunmu var?

Daha kötü? Oyun testlerinde vb. Ben benzer gördüm hocam fpsleri,4050 ile ilgili bu sıkıntıları gösteren bir kanıt olan video varmı? Beni bu konuda açarsan sevinirim.🙏
Hocam benim baktığım testlerde ki canlı olarak gördüm benim 2 kuzenimin biri 4060 diğeri 4050 kullanıyor ikiside laptop sanırsam markası victus du birinin diğerini hatırlamıyorum forzo horizon 5 te arada tam 25-30 fps fark vardı bu fark kucumsenebilecek bir fark değil hem 4050 şuan alınmaz çünkü daha yeni bir ekran kartı geliştirilmesi gerek belki ileride driverina daha iyi güncellemeler gelir bilemiyorum ama ben olsam işi şansa bırakmazdim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı