arda8391
Hectopat
Acaba HP mi alsaydım die pişman olmam değil mi Acer de ya da ASUS aldaydım die
Hayır. 3 markanın arasında bir diğerini aratacak kadar fark yok zaten.
Acaba HP mi alsaydım die pişman olmam değil mi Acer de ya da ASUS aldaydım die
Bugün biraz daha düşünüp aver nitroyu alıcam sanırım yada indirimi mi beklesemHayır olmazsınız. Aynı kasayı arkadaşım kullanıyor çok memnun kendisi.
Acerin ekranı beni çok cezbettiHayır. 3 markanın arasında bir diğerini aratacak kadar fark yok zaten.
Hayır. 3 markanın arasında bir diğerini aratacak kadar fark yok zaten.
Bu nasıl hocamBugün biraz daha düşünüp aver nitroyu alıcam sanırım yada indirimi mi beklesem
Acerin ekranı beni çok cezbetti
Bugün biraz daha düşünüp aver Nitro'yu alacağım sanırım ya da indirimi mi beklesem
Acer'in ekranı beni çok cezbetti
Bugün biraz daha düşünüp aver Nitro'yu alacağım sanırım ya da indirimi mi beklesem
Acer'in ekranı beni çok cezbetti
![]()
Bu nasıl hocam
Link açılmıyor bir daha atar mısınız?
Fazla fiyat alınmaz.![]()
Asus Rog Strix G16 G614JV-N3157 i7-13650HX 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" WUXGA Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix G16 G614JV-N3157 i7-13650HX 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" WUXGA Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix G16 G614JV-N3157 i7-13650HX 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" WUXGA Gaming Laptop özelliklerini incele, 47.999,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Fazla fiyat alınmaz.
13. nesil işlemci ve 4060 ile ilgili bir hevesiniz var sanırım efendim.
Neden bu değil de o? Neden 4070 değil de 4060? Neden R7 8. nesil değil de i7 13. nesil?
Bildiğim kadarıyla ROG STRIX olduğundan bu fiyatta. Ama Acer'e göre kayda değer bir avantajı gözükmüyor.
Hocam ASUS ve HP'nin daha iyi olduğunu sölediler servis konusunda o yüzden bunu alabiliesiniz dediler ama benim gönlüm yine de Acer Nitro'dan yana yine de size sorayım dedim ASUS ROG nasıl diye.
Acer de sıvı soğutma yok muydu bide fan sesi konusunda hangisi daha iyidirAcer sizi üzecek kadar kalitesiz bir marka değil. V serisi sevilmiyor sadece Acer'in.
Çok HP istiyorsanız @YüzbaşıJohnPrice size kolaylıkla benzer özelliklerde bir Victus bulabilir.
Siz o gösterdiğiniz laptopa sırf ROG STRIX kalitesi olduğu için ekstradan bir 10 bin TL falan veriyorsunuz donanım haricinde. Sıvı soğutmalı vs vs oluyor o modeller işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.