Excalibur G870 alınır mı?

Bütçe
35000

emirhan4343

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar oyuncu laptopu almayı düşünüyorum. 35.000₺ civarlarında bir bütçem var ve Casper Excalibur G870 32 GB RAM ve 1TB SSD olan modelden almak istiyorum. Tavsiyede bulunur musunuz?

Excalibur almayın, aldırmayın. Soğutma anlamında anakartını bile yakabilir. O kadar kötü bir soğutmaya sahip.
RAM takviyesiyle bu çok daha iyi bir tercih.

Casper laptoplarda f/p olarak güzel şeyleri kağıt üstünde sunsa da genelde kasa olarak çok başarı değiller. Sonuçta ayda 1 tane laptop alınmıyor haliyle Acer'in , Hp'nin orta-üst modelleri daha tercih edilesi.

Excalibur'un soğutma konusunda problemli olduğunu duymuştum. Almayın.
Açıkçası ben yaklaşık bir ay önce satin aldım oyle bahsedildigi gibi kötü bir bilgisayar değildi. OC yapmis olmama ragmen ısı degerleri gayet iyiydi.

Masada alti hafif boşluk olacak sekilde oyun oynadigimda degerler ortalama aşağıdaki gibi. Oyun oynarken cpu maksimum 80-85 derece gordum o da cok nadir.

Screenshot_20241018_191118_WhatsApp.jpg
IMG-20241005-WA0041.jpeg

degerlere dikkat ederseniz overclocklu bir sekilde 2500 ve 8950mhzde calisiyor ekran karti ama yine de 65 derece ortalamada calisiyordu ray tracing + path tracing + dlss kalite+ frame gen acik ultra ayarlar.
Screenshot_20241018_191131_WhatsApp.jpg

Bu sürecin sonunda iade ettim o yuzden butun degerleri atamıyorum gorseller de sifirladim isime yaramaz diye ancak iade etme sebebim performans degildi. Hepsiburada çanta ve 1 aylik game pass göndermemekte israr etti o sebeple inat edip iade ettim.

Edit: Yazmayı unutmuşum ben 32.400 liraya almistim 300 lira da geri odeme alacaktim 32 bine denk gelecekti yani. O fiyat icin olabilir ama 35 bence Casper icin biraz fazla onun yerine 8gb ram eklemesi yapmak şartıyla Acer Nitro 5 i7 12650h tercih ederdim o paraya.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı