Excalibur G870 alınır mı?

SENTOKI

Hectopat
RTX 4060 ya da 5060 modelini almayı düşünüyorum, belki daha düşük modeli de olabilir, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 4060 ya da 5060 modelini almayı düşünüyorum, belki daha düşük modeli de olabilir, alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cihav TV 5060 modelini inceledi ve ben gayet beğendim ama 4060 modelini bilmiyorum.

5060 almanız daha iyi olacaktır ama 4070 modelleri varsa onlarda bakılabilir genel olarak olumlu yorum almış ama ısınma problemi yaratabilir ve bu laptoplarda normaldir.

Hocam masaüstü PC var da hem üniversite için hem de ders çalışırken falan daha rahat olacağı için almak istiyorum ısınma sorunu çok olur mu acaba?

Alınmaz. Bitişik fanlı, 180W adaptörlü cihazlar. Motor gibi sesleri var, Quanta kasalar sağlam değil maalesef. Bütçeniz nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cihav TV 5060 modelini inceledi ve ben gayet beğendim ama 4060 modelini bilmiyorum.

4060 kötü bir ekran kartı günümüzde hele laptopta gene oyun açar mı açar ama çok bir şey beklememeniz lazım 5060 fg 4X ile destekleyen oyunları hikayeli oyun vb rahatça oynayabilirsiniz.

5060 almanız daha iyi olacaktır ama 4070 modelleri varsa onlarda bakılabilir genel olarak olumlu yorum almış ama ısınma problemi yaratabilir ve bu laptoplarda normaldir.

Katılıyorum ısınma sorununu bir stant alarak veya watt limiti koyularak çözülebilir.

Alınmaz. Bitişik fanlı, 180W adaptörlü cihazlar. Motor gibi sesleri var, Quanta kasalar sağlam değil maalesef. Bütçeniz nedir?

Tam olarak alınmaz değil o eski modellerdeki gibi motor sesi yok ve atmış olduğum linkteki 5060 modeli o kadar sıcak çalışmıyor.

Hocam bütçe olarak 40000 belki hani iyi olursa 45 de olabilir.

Bu nasıldır.

Hocam masaüstü PC var da hem üniversite için hem de ders çalışırken falan daha rahat olacağı için almak istiyorum ısınma sorunu çok olur mu acaba?

Attığım linkteki video sana yardımcı olacaktır bence alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı