Excalibur G870 içinde 2. SSD yeri var mı?

anonim reis

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 İ5 12.NESİL H 16GB RAM 500GB SSD
Bilgisayarım Excalibur G870. bilgisayarımda i5 12. nesil H, RTX4050, 16 GB RAM, 500GB SSD var. 500GB SSD yetmiyor. Ben de 1TB SSD alıp takmak istiyorum ama bilgisayarımda 2. SSD girişi var mı bilmiyorum. Bir yardımcı olur musunuz? Bilgisayarımda 2. SSD girişi varsa alacağım da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım Excalibur G870. bilgisayarımda i5 12. nesil H, RTX4050, 16 GB RAM, 500GB SSD var. 500GB SSD yetmiyor. Ben de 1TB SSD alıp takmak istiyorum ama bilgisayarımda 2. SSD girişi var mı bilmiyorum. Bir yardımcı olur musunuz? Bilgisayarımda 2. SSD girişi varsa alacağım da.

2 adet var. Fortnite'da yüksek çözünürlüklü dokuları silmenize gerek de kalmaz. :D
https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g870#:~:text=2%20adet%20M.2%20NVMe,seçerek%201%2D0%20önde%20başlayabilirsin.

IMG_3733.jpeg

Hangi SSD almamı tercih edeersiniz hocam 1TB'ya da 2TB alacağım

Tam olarak SSD marka modelleri hakkında bir bilgim yok ancak Kingston veya Samsung alabilirsiniz. CPU-Z programını indirerek bilgisayarsınız da hangi marka model SSD var bakabilirsiniz. Bilgisayarınız galiba 1 slotta maksimum 1 TB destekliyor. Emin olmak için Excalibur'un bir Destek hattı falan varsa sorabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_3734.jpeg
    IMG_3734.jpeg
    114 KB · Görüntüleme: 205
Son düzenleme:
Tam olarak SSD marka modelleri hakkında bir bilgim yok ancak Kingston veya Samsung alabilirsiniz. CPU-Z programını indirerek bilgisayarsınız da hangi marka model SSD var bakabilirsiniz. Bilgisayarınız galiba 1 slotta maksimum 1 TB destekliyor. Emin olmak için Excalibur'un bir Destek hattı falan varsa sorabilirsiniz.

bunu almayı dusunuorum suanda 1tb 1 slotta diosa 2.slottamı 1tb?

Tam olarak SSD marka modelleri hakkında bir bilgim yok ancak Kingston veya Samsung alabilirsiniz. CPU-Z programını indirerek bilgisayarsınız da hangi marka model SSD var bakabilirsiniz. Bilgisayarınız galiba 1 slotta maksimum 1 TB destekliyor. Emin olmak için Excalibur'un bir destek hattı falan varsa sorabilirsiniz.

Ben şu anki oyunlarımın falan kaybolmasını istemıyorum o yuzden 2.slota takmak istiyorum.

Bunu almayı dusunuorum şu anda 1TB 1 slotta diosa 2.slottamı 1TB?

Ben şu anki oyunlarımın falan kaybolmasını istemıyorum o yuzden 2.slota takmak istiyorum.

Güzel SSD. Dediğim gibi slot konusunda yanlış bilgi vermeyeyim kesin bir bilgim yok, internette de G870'in anakartı hakkında bir bilgi yazmıyor. DxDiag'a girip anakartınızın modelini internette araştırıp 1 slotta ne kadar depolama alanı desteklediğine vs. Bakabilirsiniz. Ya da Excalibur'un Destek hattı falan varsa sorabilirsiniz.

Güzel SSD. Dediğim gibi slot konusunda yanlış bilgi vermeyeyim kesin bir bilgim yok, internette de G870'in anakartı hakkında bir bilgi yazmıyor. DxDiag'a girip anakartınızın modelini internette araştırıp 1 slotta ne kadar depolama alanı desteklediğine vs. Bakabilirsiniz. Ya da Excalibur'un Destek hattı falan varsa sorabilirsiniz.
tamamdır teşekkürler

Rica ederim elimden geldiğince bilgi vermeye çalıştım. İyi günler dilerim.
teşekkürler iyi günler

hocam anakartım cacsper excaliburun NLXB001 modeliymiş

CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI NLXB 001 anakartım budur hocam sizden ricam siz bakabilirmisiniz ben bulamadımda

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı