Excalibur G870 ısınıyor

Utku5225

Hectopat
Daha fazla  
Valorant oynarken 1 maçta bu hale geldi termal macun yeni fanlar tertemiz. PC 2 aylık laptopun fanları yerden. 20cm yukarıda altına kitap koydum. Ancak ısı 95 görüyor. Bunun çözümü var mı?

Dosya Ekleri

• 1718152669163.png
    1718152669163.png
    19,9 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant oynarken 1 maçta bu hale geldi termal macun yeni fanlar tertemiz. PC 2 aylık laptopun fanları yerden. 20cm yukarıda altına kitap koydum. Ancak ısı 95 görüyor. Bunun çözümü var mı?
Valorant için normal ekran kartından ziyade işlemci tabanlı diye biliyorum ondan dolayı, limiti yedikten sonra düşer bu arada. Düşmesi lazım eğer sabit 95 dereceyse o sorun.

GTA da Core 3'e kadar 4 üde 99 derece oluyor.
Kullanım vs. çok önemli ghz değeri kaç mesela ?

Oyuncu laptopları ısınmazsa zaten iyi değil, ama sabit 99 dereceler tehlikeli. Bu kaç saatlik oynanış sonucu mesela? Bu kadar az bilgi ile konu açarsanız konunuza dönen olmaz. Bu sorduğum sorular rast gele aklıma gelenler daha 100 tane sorulur.

Kullanım vs. çok önemli GHz değeri kaç mesela?

Oyuncu laptopları ısınmazsa zaten iyi değil, ama sabit 99 dereceler tehlikeli. Bu kaç saatlik oynanış sonucu mesela? Bu kadar az bilgi ile konu açarsanız konunuza dönen olmaz. Bu sorduğum sorular rast gele aklıma gelenler daha 100 tane sorulur.

1 saatlik oynayış Max 4.40GHz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı