Excalibur G870 Laptopa evde termal macun uygulaması yapılabilir mi?

Hocam bir şey daha soracaktım. Termal macun videolarını izledikçe gördüm. Bu işlemci ve ekran kartı dışında bazı yerlere de termal macun sürülmüş bazı videolarda ise pembe bir şey sürülmüş bir şekilde duruyor. Attığım örnek videolarda gözüküyor. Şimdi ben oralara bir müdahalede bulunacak miyim yoksa sadece işlemciyle ekran kartına termal macunu sürüp kapatıyım mı ?

Son düzenleme:
Termal pad CPU veya GPU çipleri için üretilmiş bir şey değil. En mantıklısı kaliteli bir termal macun.

Hocam belleklere ve çiplere uygulanan padlerden bahsetmiyoruz, faz değişimli CPU ve GPU'ya uygulannabilir olan padlerden bahsediyoruz. Forumda birçok inceleme, test ve kullanım mevcut.

Hocam bir şey daha soracaktım. Termal macun videolarını izledikçe gördüm. Bu işlemci ve ekran kartı dışında bazı yerlere de termal macun sürülmüş bazı videolarda ise pembe bir şey sürülmüş bir şekilde duruyor. Attığım örnek videolarda gözüküyor. Şimdi ben oralara bir müdahalede bulunacak miyim yoksa sadece işlemciyle ekran kartına termal macunu sürüp kapatıyım mı ?
Onlara dokunmayın, sadece cpu ve gpu üzerine işlem uygulayacaksınız.

Hocam belleklere ve çiplere uygulanan padlerden bahsetmiyoruz, faz değişimli CPU ve GPU'ya uygulannabilir olan padlerden bahsediyoruz. Forumda birçok inceleme, test ve kullanım mevcut.

Onlara dokunmayın, sadece CPU ve GPU üzerine işlem uygulayacaksınız.

Onlardan bahsediyorsanız tamam zaten. En iyisi onlar performans açısından ama Türkiye'de bulamaz yüksek ihtimal, aliexpressten falan alması gerek.

Pullsar Pullwark Bold.
Hocam bugün alacaktım termal macunuda bu Türkiye'de yok sanırım. Genelde trendyolda falan MX-6 var o nasıldır peki ? Ya da Tr de bulunan başka pump out yapmayan kaliteli bir macun önerin var mı ?

@feroks0 Hocam aynı bilgisayarı kullanıyoruz sanırım. Siz ne uyguladınız bilgisayarınıza?

Son düzenleme:
Hocam bugün alacaktım termal macunuda bu Türkiye'de yok sanırım. Genelde trendyolda falan MX-6 var o nasıldır peki ? Ya da Tr de bulunan başka pump out yapmayan kaliteli bir macun önerin var mı ?

@feroks0 Hocam aynı bilgisayarı kullanıyoruz sanırım. Siz ne uyguladınız bilgisayarınıza?

Hocam anca bugüne nasip oldu sürmek falan iyi surebilmis miyim bı bakabilir misiniz fotoğraf atsam.

Az bişey kalın sürmüşüm sanırım bide kenarlara taşmış sorun teşkil eder mi ?

Dosya Ekleri

• IMG_20250802_152739_107.jpg
    IMG_20250802_152739_107.jpg
    120 KB · Görüntüleme: 8

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı