Xevanior
Megapat
- Katılım
- 31 Ekim 2020
- Mesajlar
- 8.919
- Makaleler
- 16
- Çözümler
- 159
Pomp put yapmayacak bir macun öneriniz var mıdır?
Pullsar Pullwark Bold.
Pomp put yapmayacak bir macun öneriniz var mıdır?
Termal pad CPU veya GPU çipleri için üretilmiş bir şey değil. En mantıklısı kaliteli bir termal macun.
Onlara dokunmayın, sadece cpu ve gpu üzerine işlem uygulayacaksınız.Hocam bir şey daha soracaktım. Termal macun videolarını izledikçe gördüm. Bu işlemci ve ekran kartı dışında bazı yerlere de termal macun sürülmüş bazı videolarda ise pembe bir şey sürülmüş bir şekilde duruyor. Attığım örnek videolarda gözüküyor. Şimdi ben oralara bir müdahalede bulunacak miyim yoksa sadece işlemciyle ekran kartına termal macunu sürüp kapatıyım mı ?
Hocam belleklere ve çiplere uygulanan padlerden bahsetmiyoruz, faz değişimli CPU ve GPU'ya uygulannabilir olan padlerden bahsediyoruz. Forumda birçok inceleme, test ve kullanım mevcut.
Onlara dokunmayın, sadece CPU ve GPU üzerine işlem uygulayacaksınız.
Hocam bugün alacaktım termal macunuda bu Türkiye'de yok sanırım. Genelde trendyolda falan MX-6 var o nasıldır peki ? Ya da Tr de bulunan başka pump out yapmayan kaliteli bir macun önerin var mı ?Pullsar Pullwark Bold.
Hocam bugün alacaktım termal macunuda bu Türkiye'de yok sanırım. Genelde trendyolda falan MX-6 var o nasıldır peki ? Ya da Tr de bulunan başka pump out yapmayan kaliteli bir macun önerin var mı ?
@feroks0 Hocam aynı bilgisayarı kullanıyoruz sanırım. Siz ne uyguladınız bilgisayarınıza?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.