Excalibur G870 laptopta RDR 2 110 FPS'ten 40 FPS'e düşüyor

Harici moda almakla bu sorunu yaşamanızın pek bir alakasını göremedim. Oyundaki grafiklerden kaynaklı sanki. Diğer yerlerdedemi hep siyah? Shader gibi duruyor onlar bir hata değil yani.

Ben bunu SS alırken arka planda Kaspersky tam tarama yapıyprumuş tarama bitsin tekrar deneyeceğim. 😅 😅

Harici moda almakla bu sorunu yaşamanızın pek bir alakasını göremedim. Oyundaki grafiklerden kaynaklı sanki. Diğer yerlerdedemi hep siyah? Shader gibi duruyor onlar bir hata değil yani.

FPS bir nebze olsun çözüldü ama hatalı gölgeler var

Son düzenleme:
Hayır, harici Mod'a alın, anca o zaman RTX 4060 devreye girer ve sadece onu kullanmış olursunuz. Dahili mod işlemcideki IGPU'yu devreye sokar ve kullanır. Şu an iki GPU'yuda bir arada kullanıyor harici Mod'a tıklayın. Bir de BIOS'da bd prochot ayarını kapayın throttle yiyiyorsunuz ondan ötürü. Laptop yenidir zaten, onunla alakası olduğunu düşünmüyorum. Limitlemeler yüzünden drop yiyor arkadaş.

Merhaba ben i5 12450H işlemci kullanıyorum ve undervoltage kilitli ve bir zamanlar ThrottleStop Power limit controlsden PL1 60 olan yeri 35 PL2 65 olan yeri 35 yapıyordum ve işlemci daha az ısınıyordu ama bilgisayar zarar görür korkusuyla sildim sizce bir sakıncası var mıydı, ya da önerebileceğiniz daha iyi bir Power limit Control ayarı var mı?

Merhaba ben i5 12450H işlemci kullanıyorum ve undervoltage kilitli ve bir zamanlar ThrottleStop Power limit controlsden PL1 60 olan yeri 35 PL2 65 olan yeri 35 yapıyordum ve işlemci daha az ısınıyordu ama bilgisayar zarar görür korkusuyla sildim sizce bir sakıncası var mıydı, ya da önerebileceğiniz daha iyi bir Power limit Control ayarı var mı?
Yaptığınız işleme Watt Limitleme deniyor, herhangi bir zararı yoktur hatta daha çok faydası vardır, işlemciyi çok ısınmaktan kurtarır ve thermal throttle ortadan kalkarak fps daha çok iyileşir. i5 12450H için 35W yeterli olabilir. Bende AMD Ryzen 5 7535HS var 35 W limitli. Ama işlemci gücü gerektiren oyunlarda 40-45 W yapabilirsiniz. Deneyerek en doğru değeri bulun. Power Throttle'a girmesi normal sistemin, Limit koyuyorsunuz sorun olmaz merak etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı