wherwismymnd
Centipat
Selamlar, yaklaşık 2 ay önce Excalibur G870 modelini satın aldım. Az önce pil sağlığını kontrol etmek istedim ortalama %85 bir pil sağlığı ortaya çıkıyor. Bu durum normal mi?
Hayır max. 3-4 kere şarjını tamamen bitirmişimdir genelde hep şarjda kullanıyorum. Bu azalmanın ne gibi zararları olabilir?Pili nasıl kullanıyorsun doldur boşalt yapıyorsan sürekli normal.
Hayır Max. 3-4 kere şarjını tamamen bitirmişimdir genelde hep şarjda kullanıyorum. Bu azalmanın ne gibi zararları olabilir?
Kendi uygulaması Control Center var orada sadece GPU modu falan ayarlanabiliyor. Ek olarak MSI Afterburner kullanıyorum orada var mı ve kullansam eti eder mi fikrim yok.Sürekli doldur boşalt pilin daha çabuk yıpranmasına sebep olur kendi özel bir programı var mı onun ile kalibre ederseniz belki kapasite artabilir sürekli şarjda kullanıyorum ben mesela.
Kendi uygulaması Control Center var orada sadece GPU modu falan ayarlanabiliyor. Ek olarak MSI Afterburner kullanıyorum orada var mı ve kullansam eti eder mi fikrim yok.
Yok hocam maalesef.Afterburner'da yok diye biliyorum Casper driver sayfasında cihazınız için uygun olan başka bir program var mı kontrol edin varsa kurup bakın bir.
Yok hocam maalesef.
Yok hocam maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.