Excalibur G870 şarjı %100 olmuyor ve artmıyor

aghorsty

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 haftalık Excalibur G870 laptopumun şarjı fark ettiğimde %99'du. Gece boyu neden artmadı deyip ayarlardan pil düzey geçmişine baktım. Gece saat 01:00'dan itibaren %99 gözüküyordu. Ben de şarj kablosunun ucunu laptoptan çıkartıp geri taktım, bu esnada şarj %98'e düşmüştü ve aradan 15-20 dakika geçti hala artmadı. Sizce bu sorun mu? Not: Gece boyu şarjdaydı ve saat 01:00 sularında güç planını düzenle kısmından sabit disk ayarlarını 0 yapmıştım, bu yüzdedn olabilir mi?

1693739790818.png

1693739716856.png

1693739731551.png

Prizde kullandığınız için oluşan normal bir durum, benim cihazımda %97 de duruyor prizde kullanırken her zaman. (Lenovo Gaming)
Çözümü var mı %100 yapmak için?

Keşke Casper gibi bir markaya o parayı vermeseydiniz. Tavsiyem iade etmeniz yönündedir. İlerleyen süreçlerde başınızı çok ağrıtır. Paranızı geri alıp çok daha iyi bir laptop alabilirsiniz o bütçeyle.
Hocam çok bir sorunu yok bu şarj olayını sormak için açtım konuyu zaten.

Çözümü basit, sorununuza saçma sapan yorum yapanlara aldırmayın. Aynı model bende de var. Pil koruma gereği şarjda azalma olursa şarjdan çekip %95'e kadar gerilemesini bekleyip ve sonra pili kontrol edip 'prize takılı' yazdığından emin olup bekleyin. Bu şekilde şarjınız %100 dolacaktır. Bu sorun bende de olunca korkmuştum ama çözümü gayet basit.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı