Bilgisiyarımı Şubat 2023 tarihinde aldım ve son 1 aydır anlık donmalar yapıyor bu genel olarak yapıyor masaüstündede oyunlardada google üzerindede gerçekleşiyor. 2 Kere Servise verdim fakat çözemediler. 1. Yetkili Şehir servisi diğeri Genel Merkeze Plaza'ya gitti. Herhangi bir sorun görülmedi bios güncellemesi yapıldı denildi diyip yollandı. Benchmark testlerinde herhangi bir sorun çıkmıyor fakat yapıyor yani sorunu hele hele güç isteyen oyunlarda dakika başına yapıyor. Minecraft'da bile yapıyor siz düşünün rica etsem çözüm önerin bir yol gösterin Paramızla rezil oluyoruz. 1 aydır hiç hevesim kalmadı oyun oynamaya kötü oyunları oynuyorum. Diğer türlü sürekli donuyor. Birde şöyle birşey keşfettim donma yaşandığında ekran kartının sıcaklığı düşüyor fakat bu durum normal diye düşünüyorum çünkü performansı kesiyor.
Bilgisiyarımı Şubat 2023 tarihinde aldım ve son 1 aydır anlık donmalar yapıyor bu genel olarak yapıyor masaüstündede oyunlardada google üzerindede gerçekleşiyor. 2 Kere Servise verdim fakat çözemediler. 1. Yetkili Şehir servisi diğeri Genel Merkeze Plaza'ya gitti. Herhangi bir sorun görülmedi bios güncellemesi yapıldı denildi diyip yollandı. Benchmark testlerinde herhangi bir sorun çıkmıyor fakat yapıyor yani sorunu hele hele güç isteyen oyunlarda dakika başına yapıyor. Minecraft'da bile yapıyor siz düşünün rica etsem çözüm önerin bir yol gösterin Paramızla rezil oluyoruz. 1 aydır hiç hevesim kalmadı oyun oynamaya kötü oyunları oynuyorum. Diğer türlü sürekli donuyor. Birde şöyle birşey keşfettim donma yaşandığında ekran kartının sıcaklığı düşüyor fakat bu durum normal diye düşünüyorum çünkü performansı kesiyor.
Harici mi dahili ekran kartını mı kullanıyor kontrol edin. Ama dediğinize göre ısınıyor olabilir. (olbilir dediğime bakmayın %99) İyi bir termal pad ve altına soğutucu koyun ve deneyin bakalım.
En ucuz TX TXACNBRED 6 Led Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! TX TXACNBRED 6 Led Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 599,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Normalde 100'leri görmüyor fakat donma olmadan önce oluyor bu durum. 5 aydır soğutucusuz hiç bir kasma olmadan yüksek fpslerde oynuyordum son 1aydır böyle.
Şarj Adaptörünü çıkardığımda bi 30dk sorun yapmadı sonra şarjı azalmıştı taktım başka bir prize belki prizden kaynaklanıyor dedim yine aynı sorunu yaptı yaptığında adaptörü söktüm belki adaptörden diye yine aynısı sorun devam ediyor rica etsem bir yol gösterin.. :/ Bıktım şu işler ile uğraşmaktan.
Sorun devam ediyor hocam. Her oyunda bu sorunu yapıyor, adaptör sürekli olarak prize takılı bazen yapıyor bazen yapmıyor bu sorunu 300 fps'den birden 5-10fps'e düşüp ekran kartı işlemci gibi donanıma ms giriyor.