Yeni laptop aldim Excalibur G870. ortalama oyun oynamak icin yetecek bir laptop, 4050'li falan bir bilgisayar ancak CS 2 oynarken 200 FPS civarlarında veriyor. Oynuyorum 2-3 round sonra 4-5 FPS'lere dusuyor. Sonra ya gir cik yapiyorum ya da beklemek zorunda kalıyorum. Daha yeni format attim her şey guncel, tum suruculer oyle tahmin ediyorum ve yuksek performans modunda kullanıyorum. Altinda sogutucu da var. Neden oldugunu hiçbir sekilde bulamadim.
MSI Afterburner ile kontrol et değerleri bence. O düşmesi sıcaklıktan olur olursa yazın. Oyun optimizasyonu yok diyoruz ama sorunlu değil o kadar 2 fps olacak veya maç kayıp ettirecek kadar. @KeReMoZ31
MSI Afterburner ile kontrol et değerleri bence. O düşmesi sıcaklıktan olur olursa. Oyun optimizasyonu yok diyoruz ama sorunlu değil o kadar 2 FPS olacak veya maç kayıp ettirecek kadar.
Bende oyle dusunuyorum sıcaklıktan bence de ne yapabılırım fan mı deıgstırıyım ıslemcı macunu mu değiştireyim sıcaklık dusurmek ıcın bir onerın var mı?
Cihaz yeni değilse macun değişimi işe yarar, 80 dereceler iyi aslında G870 için sen MSI Afterburner ile bir takip et ona göre konuya tekrar gelirsin. @KeReMoZ31
MSI Afterburner ile kontrol et değerleri bence. O düşmesi sıcaklıktan olur olursa yazın. Oyun optimizasyonu yok diyoruz ama sorunlu değil o kadar 2 FPS olacak veya maç kayıp ettirecek kadar. @KeReMoZ31
Sıcaklıktandır diye dusunuyorum belki ıslemcı zaten ısınan bir ıslemcıymıs dedıgınıze gore ne gıbı onlem alabılırım ne yapmamı onerırsın hepsını yaparım.
Bizim millette bir model olarak değil de direkt markaya çamur atma huyu var Peugeot'un eski arabaları çöptü şimdi müthiş araçlar çıkardı adamlar, ama hala aynı millette aynı kafa. Peugeot alınmaz diyen tonla insan var. PC olayı da aynı.
Forumlarda böyle şeyler normalleşti, zira Casper veya Monster kadar çok olmasa da her markanın geliyor takıntılısı alma veya sorun marka diye 30 vs 1 atıyor falan.
Ben neden G870 alınmaz diye konu açmıştım adam ilk mesajına ASUS'un en ucuz VA monitörünü almış ghostingli diye şikayete gelmiş toplu linç başladı konu altında zor durdurdum konu Casper'dan ASUS'a kaydı.
Millet adamın ucuz ürünün dandikliğine kulak vermedi herkes ASUS savunma modu açtı kriz çıkacak sandım. Konuya gelen adama atıyor lafı. Konuda eleştiri konusu olduğundan raporda atamıyorum gereksiz mesaj, konuyla alakasız diye.