Excalibur G870'de FPS düşüşü

KeReMoZ31

Hectopat
Daha fazla  
Yeni laptop aldim Excalibur G870. ortalama oyun oynamak icin yetecek bir laptop, 4050'li falan bir bilgisayar ancak CS 2 oynarken 200 FPS civarlarında veriyor. Oynuyorum 2-3 round sonra 4-5 FPS'lere dusuyor. Sonra ya gir cik yapiyorum ya da beklemek zorunda kalıyorum. Daha yeni format attim her şey guncel, tum suruculer oyle tahmin ediyorum ve yuksek performans modunda kullanıyorum. Altinda sogutucu da var. Neden oldugunu hiçbir sekilde bulamadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner ile kontrol et değerleri bence. O düşmesi sıcaklıktan olur olursa. Oyun optimizasyonu yok diyoruz ama sorunlu değil o kadar 2 FPS olacak veya maç kayıp ettirecek kadar.

Bende oyle dusunuyorum sıcaklıktan bence de ne yapabılırım fan mı deıgstırıyım ıslemcı macunu mu değiştireyim sıcaklık dusurmek ıcın bir onerın var mı?

MSI Afterburner ile kontrol et değerleri bence. O düşmesi sıcaklıktan olur olursa yazın. Oyun optimizasyonu yok diyoruz ama sorunlu değil o kadar 2 FPS olacak veya maç kayıp ettirecek kadar. @KeReMoZ31

Kesinlikle bro en optimizasyonsuz oyun olsa bile bir anda bu FPS düşüşü normal değil.

Bizim millette bir model olarak değil de direkt markaya çamur atma huyu var :) Peugeot'un eski arabaları çöptü şimdi müthiş araçlar çıkardı adamlar, ama hala aynı millette aynı kafa. Peugeot alınmaz diyen tonla insan var. PC olayı da aynı.

Forumlarda böyle şeyler normalleşti, zira Casper veya Monster kadar çok olmasa da her markanın geliyor takıntılısı alma veya sorun marka diye 30 vs 1 atıyor falan.

Linç ederler adamı ne diyorsun sen 😂😂

Millet adamın ucuz ürünün dandikliğine kulak vermedi herkes ASUS savunma modu açtı kriz çıkacak sandım. Konuya gelen adama atıyor lafı. Konuda eleştiri konusu olduğundan raporda atamıyorum gereksiz mesaj, konuyla alakasız diye. 🤣

Kankalar benım sorularda cevap versenız.

@Fearless0600 @375274

Sen bence sıcaklıklara daha iyi bak. 80 derece ile bir şeye ihtiyacın yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı