Excalibur G900 alınmalı mı?

Tolga29106

Centipat
Bütçem maksimum 12.500 TL. Aldığım zaman en iyisini almak istiyorum çok sık laptop değiştirmek istemiyorum. İl değiştirdiğimden masaüstüde dizemem. Şu ana kadar Excalibur düşünüyorum önerir misiniz? Bir de Dell marka bir laptop buldum onun hakkında ne düşünüyorsunuz? Farklı laptop önerileriniz varsa tavsiyenizi bekliyorum. Freedos almak istemiyorum, ayrıca kurulumla uğraşmak istemiyorum. Windows kurulu olursa daha iyi olur.

Bu arada belirtmeyi unutmuşum. Excalibur özellikleri RTX 2060 İ7 10750H 1 TB Hard Disk 240 GB SSD. 144 Hz Windows Home

G900 den yazıyorum, malzeme kalitesi monsterlara göre daha güzel ama sana tavsiyem şu, monster da alma excalibur da, ikisi de bence iyi değil. o fiyata rtx 2060 mobile değil 1660 ti mobile kullanan laptop al. Arada sadece 5-7 fps fark var. Rtx falan boşver 1660 ti a da yükleniyor kullanılıyor rtx. başka marka al; sağlam kasası, soğutması ve klavyesi olsun.
O Dell sağlam duruyor mesela, iyi ise al istersen. İncelemesi falan var mı izledin mi?

Son düzenleme:
G900 den yazıyorum, malzeme kalitesi monsterlara göre daha güzel ama sana tavsiyem şu, monster da alma excalibur da, ikisi de bence iyi değil. o fiyata rtx 2060 mobile değil 1660 ti mobile kullanan laptop al. Arada sadece 5-7 fps fark var. Rtx falan boşver 1660 ti a da yükleniyor kullanılıyor rtx. başka marka al; sağlam kasası, soğutması ve klavyesi olsun.
O Dell sağlam duruyor mesela, iyi ise al istersen. İncelemesi falan var mı izledin mi?
Hiç incelemesine bakmadım rtx ile 1660 Ti'ın pek bir farkı yok mu diyorsunuz? Şimdi aldığım laptop beni bi 7 sene götürmesi lazım oyunlarda ona göre bir laptop almak istiyorum. Şuanki laptobum 940Mx ti en güzel oyunları açıyordu 3 senede çöp oldu 2017 den beri hiç bir oyunu açmıyor doğru dürüst. Bununda öyle olmasını istemiyorum. En azından beni bi 2027 2026 ya kadar oyun olarak götürmesini istiyorum.
Eğer iş için istiyorsan sana delli önerebilirim sağlam bir laptoptur ama eğer oyun bilgisayarı istiyorsan excalibur g900 alabilirsin en iyisi bu olur
İş için değilde daha çok oyun ve yayın yapmak için kullanacağım.

Hiç incelemesine bakmadım RTX ile 1660 Ti'ın pek bir farkı yok mu diyorsunuz? Şimdi aldığım laptop beni bir 7 sene götürmesi lazım oyunlarda ona göre bir laptop almak istiyorum. Şuanki laptopum 940MX Ti en güzel oyunları açıyordu 3 senede çöp oldu 2017'den beri hiçbir oyunu açmıyor doğru dürüst. Bununda öyle olmasını istemiyorum. En azından beni bir 2027 2026'ya kadar oyun olarak götürmesini istiyorum.

İş için değil de daha çok oyun ve yayın yapmak için kullanacağım.

RTX2060 Mobile size 6-7 yıl boyunca her oyunu kasmadan oynatamaz. Laptop da zaman geçtikçe performansı düşer. Performans istiyorsan masaüstü toplaman lazım ki yeni RTX3000 serisi çıkıyor ve bir 3070 alacak bütçen var gibi. İşte o sana 6-7 yıl rahat oyun oynatır.

RTX2060 Mobile size 6-7 yıl boyunca her oyunu kasmadan oynatamaz. Laptop da zaman geçtikçe performansı düşer. Performans istiyorsan masaüstü toplaman lazım ki yeni RTX3000 serisi çıkıyor ve bir 3070 alacak bütçen var gibi. İşte o sana 6-7 yıl rahat oyun oynatır.

Anladım bir konu oluşturayım o zaman masaüstü sistemiyle ilgili. Artık mecbur masaüstü dizicez. Peki sizce 9000'e güzel bir sistem toplayabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı