Excalibur G900 Düşük FPS

Buyurun laptopa herhangi bir şey olmaz değil mi çünkü açarken uyarı çıktı cihazınız zarar görürse bizim suçumuz değil diye.

Dosya Ekleri

• 1636241441305.png
    275,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 1636241477743.png
    92,2 KB · Görüntüleme: 63
Buyurun laptopa herhangi bir şey olmaz değil mi çünkü açarken uyarı çıktı cihazınız zarar görürse bizim suçumuz değil diye.
Hayır hocam. O voltajı arttırırsanız diye var.

Sizin sistem 65W limitli diye görünüyor. Kısa güçte ise 78W ayarlı. Siz şimdi tam olarak ne yapmak istediğinizi tekrardan belirtin. Ona göre bir şeyler yapalım.

Örnek olarak FiveM de oynadığım server da ben 20 ile 40 FPS arası alıyorum ama arkadaşım 60-70 FPS alıyor. Onun sistemi ise benden kötü ama fazla bir fark yok. Onun işlemcisi i5 benimki i7 daha yüksek ayrıca onun oyundaki grafik ayarları bir tık daha yüksek. Yani ben niye düşük FPS alıyorum onu düzeltmek istiyorum çözümü varsa.

Throttle olduğu için işte.

Ama sistemin zaten 95 derecede. İlk olarak dandik termal macundan kurtulmalısın. O yüzden çok fps kaybı yaşıyorsun. Ardından da benimle birkaç ayarlama yaparsan arkadaşını sollarsın tahminimce.

Olur yardımcı olursan sevinirim laptopu Teknosa'dan aldım içini açıp termal macunu değiştirirsem garanti dışı olur mu bir de ben laptop kullanıyorum o masaüstü bundan olabilir mi o FPS farkı ama bundan da olsa bu fark bu kadar fazla olcağını zannetmiyorum.

Masaüstünde Throttle neredeyse hiç olmaz. Laptopta da Throttle sorunlarını giderirseniz masaüstünden farkı kalmayacaktır.

Garanti dışı kalabilir. Garantiye yollayın macun değişimi için. Kaliteli bir macun kullansınlar.

Ben yurt dışındayım laptopu TR'de aldım nisan ayına kadar gitmem mümkün değil oraya şimdilik sadece o throttle ayarlarını yapıp bir de laptop soğutucusu alsam fpsimde yine bir yükseliş olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…