Excalibur G900 Düşük FPS

Ayrıca FiveM oynarken verdiği değerleride koymak istedim belki başka bir şey vardır diye ama sanki bana böyle geldi GPU2'yi çok az kullanıyor ve DxDiag'den baktım GPU2 herhalde RTX2060 olan RTX2060ı çok az kullanıyor gibime geldi yoksa oyunda RTX ekran kartı yerine dahili olanımı kullanıyor yani Intel UHD Graphics olanı aynı zamanda bununla bir alakası olabilir mi FPS düşüklüğünün.

Dosya Ekleri

• 1636299295426.png
    1636299295426.png
    3,8 MB · Görüntüleme: 68
  • 1636299324828.png
    1636299324828.png
    276,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 1636299363948.png
    1636299363948.png
    87,2 KB · Görüntüleme: 68
Ayrıca FiveM oynarken verdiği değerleride koymak istedim belki başka bir şey vardır diye ama sanki bana böyle geldi GPU2'yi çok az kullanıyor ve DxDiag'den baktım GPU2 herhalde RTX2060 olan RTX2060ı çok az kullanıyor gibime geldi yoksa oyunda RTX ekran kartı yerine dahili olanımı kullanıyor yani Intel UHD Graphics olanı aynı zamanda bununla bir alakası olabilir mi FPS düşüklüğünün.
Nvidia GPU'yu kullanıyor görünüyor.

Şu rehberi uygular mısınız? Sistem Undervolt kilitli.

NVIDIA GPU'yu kullanıyor görünüyor.

Şu rehberi uygular mısınız? Sistem undervolt kilitli.

Dediğiniz rehberdeki dosya indirilemiyor 403 forbidden hatası veriyor.

Bende bir sorun yok fakat senin için Yandex'e yükledim istersen buradan indir. insyde-tool (2).zip

Teşekkürler.
NVIDIA GPU'yu kullanıyor görünüyor.

Şu rehberi uygular mısınız? Sistem undervolt kilitli.

Tamam rehberde yazdığı gibi benim numaramın yanında set successfully yazdı ve laptopu yeniden başlattım sonraki adım nedir?

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Tamam rehberde yazdığı gibi benim numaramın yanında set successfully yazdı ve laptopu yeniden başlattım sonraki adım nedir?
ThrottleStop üzerinde FIVR sekmesine geldiğinizde üstte 5 birimini olduğu kısmın üstünde "FIVR Control" yazıyorsa başlayalım. İlk olarak CPU Cache'i seçin. Ardından Unlock Adjustable Voltage kutusunu tikleyin. Ardından Offset Voltage kısmına gelin. Range'i 250mV yapın ve bence ilk olarak -100 değeri ile başlayalım. -100 yapın ve Apply'a basın. Sistemde bir sorun görmezseniz her şey olağan bir şekilde devame diyorsa CPU Core'u seçin bu sefer de. Ardından aynı kutuyu tikleyin ve Offset Voltage'i CPU Core için de -100 ayarlayın. Apply'a basın. Sistemde yine bir sorun olmadıysa ThrottleStop ana ekranından TS Bench aracını çalıştırın. Start'ı verin direkt. Sistemde bir sorun olmadan testi bitirdiyse süper. Gelişmelerden haberdar edin.

Fıvr Control yazması gereken yer bu mu? Bir de bahsettiğiniz sorun nasıl bir sorundur öyle bir sorun yaşandığında nereden anlayabilirim?

Dosya Ekleri

• 1636316264706.png
    1636316264706.png
    287,5 KB · Görüntüleme: 64
Fıvr Control yazması gereken yer bu mu? Bir de bahsettiğiniz sorun nasıl bir sorundur öyle bir sorun yaşandığında nereden anlayabilirim?
Merak etmeyin yaşarsanız anlarsınız o anı.

Siz anlamadığınıza göre sorun yok.

Ve evet FIVR Control yazısını görüyorum. Sorun yok hocam. Siz dediğim işlemlere başlayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı