Excalibur G900 RTX 2060 Valorant düşük GPU kullanımı

rapzeR

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Elimde Excalibur G900 bir cihaz var. Ekran kartı RTX 2060, diğer özellikler de:
-Intel i7-10750H CPU
-Samsung 16GB 3200MHz
-Intel SSDPEKNW512G8 512GB

Valorant'ta ekran kartını bu kadar kullanması anormal değil midir? Bu sistemle daha yüksek FPS almam gerekmez mi? RAM'im tek kanal olduğundan olabilir mi? Ne yapmam gerekir? Normalde bu sistemin 200'den düşük FPS vermemesi lazım bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA Denetim Masası'ndan ekran kartı RTX 2060 secilimi ona bak. Ondan sonra GeForce expden oyunun çözünürlük ayarlarına bak. Denetim masasında ekran kartın güc tasarrufu modunda olabilir.

Valorant da RTX 2060'ı kullanacak grafik var mı sence? Bu tür oyunlarda FPS CPU'ya bağlıdır işlemcinin tek çekirdek performansı ne kadar güçlüyse o kadar yüksek FPS alırsın.

Grafikler ne durumda?
En düşükte.
NVIDIA Denetim Masası'ndan ekran kartı RTX 2060 secilimi ona bak. Ondan sonra GeForce expden oyunun çözünürlük ayarlarına bak. Denetim masasında ekran kartın güc tasarrufu modunda olabilir.
Bunların hepsi ayarlı.
Valorant da RTX 2060'ı kullanacak grafik var mı sence? Bu tür oyunlarda FPS CPU'ya bağlıdır işlemcinin tek çekirdek performansı ne kadar güçlüyse o kadar yüksek FPS alırsın.
Bu sistemle daha yüksek FPS almam gerekmez mi?
Tek kanal RAM yüzünden. Ayrıca BIOS'tan dGPU seç.
RAM yakında alacağım. BİOS ayarını nasıl yapacağım?

Dediğinizi yaptığımda ne değişiyor? İşlemcinin ekran kartını kullanmayı iptal ediyorsa öyle yapınca laptoplarda görüntü gelmiyebiliyormuş. Dual Channel RAM yaparsam sorunum düzelir mi?
Sadece NVIDIA ekran kartını kullanıyor, sorun olmaz. Dual Channel RAM işe yarar ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…