Excalibur laptop alınır mı?

Bütçe
80.000

Haktannn

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Excalibur ile ilgili Casper'in ürünü olduğu için yalnızca Türkiye'de satışı olduğu ve kaliteli olmadığı garanti hizmetinin de kötü olduğu gibi duyumlar aldım, konu ile ilgili bilginiz var mı?
CASPER Excalibur G911.1390-ex70x-c I9-13900hx 64gb Ddr5 Ram 2tb Nvme Ssd 8gb Rtx4070 Dos Gaming Laptop Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu laptop iyi gibi geldi bana özellikler olarak, tavsiye eder misiniz?
Ayrıca en fazla 80k ya kadar olan laptop önerileriniz var mı?
i9'lar çok sıkıntı şuan hocam. Uzak durmanızda fayda var. Zaten Casper güzel bir marka değil. Daha ucuza daha kaliteli (malzeme, soğutma falan) şunu önerebilirim:

Excalibur ve Monster önermem kötüler tam bir bütçe belirtip hangi amaçla laptopu kullanacağınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.
Hocam Monster ile ilgili ısınma sorunu duydum bende ondan bakmadım Excalibur da Türk malı kalitesiz ürün diyolar. Tam bir bütçe olarak da en fazla 80k olacak şekilde 60 civarı olsa daha iyi olur benim için

İ9'lar çok sıkıntı şu an hocam. Uzak durmanızda fayda var. Zaten Casper güzel bir marka değil. Daha ucuza daha kaliteli (malzeme, soğutma falan) şunu önerebilirim:

İ9'un problemi nedir hocam bilginiz var mı acaba bende çok ikilemde kaldım i7 mi alsam i9 mu diye

İ9'un problemi nedir hocam bilginiz var mı acaba bende çok ikilemde kaldım i7 mi alsam i9 mu diye
Oyun oynayacaksanız i9'lar çok gereksiz. Ayrıca 13 ve 14. nesil i9 laptoplar bozuluyor.

RTX 4050 ve 4060 modellerinde fiyat performans ürünleri var alınabilecek ama nedense 4070 ve 4080 modellerini çok pahalı satıyorlar. O fiyatlarda alınmaz. 60-80k arasına çıkabiliyorsanız MSI, ASUS ROG, Acer Predator gibi amiral gemilerine yönelin.

Bütçe daha da düşük olsun derseniz.

Excalibur ile ilgili Casper'in ürünü olduğu için yalnızca Türkiye'de satışı olduğu ve kaliteli olmadığı garanti hizmetinin de kötü olduğu gibi duyumlar aldım, konu ile ilgili bilginiz var mı?
CASPER Excalibur G911.1390-ex70x-c I9-13900hx 64gb Ddr5 Ram 2tb Nvme Ssd 8gb Rtx4070 Dos Gaming Laptop Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu laptop iyi gibi geldi bana özellikler olarak, tavsiye eder misiniz?
Ayrıca en fazla 80k ya kadar olan laptop önerileriniz var mı?
Bu paraya Excalibur almaya değmez sakın bulaşma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı