Excalibur m. E238FHD g 23.8 monitör alınır mı?

Bir kere destekliyorsa dediğiniz model o zaman Gigabyte G27Q, G24F2 değil. Görüntü ayarlarına girin oradan ekran çözünürlüğüne tıklayıp ekran görüntüsü atın müsait bir zamanda görelim. Bende merak ettim.

Eki Görüntüle 1872231

Sana o paraya QHD yani 2K vermezler diye düşünüyorum eğer varsa kanıtla ileride bende satın alayım.

Bir bakın hocam.

Buyurun.

Burada.

Dosya Ekleri

• 16901135394231626371334707214664.jpg
    16901135394231626371334707214664.jpg
    163 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir bakın hocam.

Buyurun.

Burada.
Seçmeyi denediniz mi ? Bu arada benim ekran görüntüsü atın dediğim yer başka resimde size göstereceğim anlarsınız. Sanırım o attığınız yer NVIDIA'nın uygulaması, bende sonradan öğrendim 😅, oradan tam olarak hangi çözünürlüğü desteklediğini ben anlayamam ama DSR veya sanal çözünürlük seçenekleri varsa onun tikini kaldırın. Resimde en aşağılarda 1080p için doğal yazmış yani monitörün 4K desteklemediğini belki buradan anlayabilirsiniz, o seçenekler muhtemelen sanal çözünürlük olabilir DSR gibi ve bu sanal çözünürlük dediğimiz şey netlik arttırsa bile gerçek çözünürlüğü veremezler ekstra özellik olarak düşünün bunu.

ss1080p.png

Bir bakın hocam.

Buyurun.

Burada.

O zaman anlaştığımıza göre Gigabyte G24F2 monitörü için 2K ve 4K destekliyor dediğin mesajını raporluyorum, yanlış bilgi diyerek raporluyorum çünkü alacak olanların ve bu konuyu görenlerin kafası karışmasın sonuçta 180 hz 4K monitör herkes almak ister bu fiyata.

NVIDIA'nın uygulamasını kullandığınızı aşağıdaki konudan anladım benimki AMD ve AMD içinde de sizin ekran görüntüsünde attığınız çözünürlükler yani 4K için sanal çözünürlük ayarlama mevcut. Benim monitörümde sizin monitörünüz gibi 1080p HD yani ekran kartı firmaları tarafından tasarlanan bir şey o, monitörün desteğinden bağımsız ekran kartı kullanan çoğu kullanıcıda olan bir özellik.

Bu konuyu da incelediğinizde ne demek istediğimi anlarsınız. Normalde kendi konunuzu açmanız gerekiyor böyle bir şeyi öğrenmek için ama burada nasip oldu. Yani kendi konusunu açmalı diye rapor edecektim sizi ama vazgeçtim. 😄

Yani bunu sizinle aynı ekran kartına sahip olduğunda Casper m-e238fhd monitörü kullanıcısı için bile yapabiliriz, attığınız resimdeki özellik Gigabyte G24F2 için özel bir seçenek değil maalesef.

Zaten bu monitörlerin olayı ileri zamanlarda sıkıntı çıkarması. Şimdi çıkmasa bile çok rahat davranmamak gerek.
Ama yapacak bir şey yok karar verildiyse bize hayırlı olsun demek düşer.

Dediğiniz doğru olsa bile konu sahibini tedirgin etmeye gerek olmadığıni düşünüyorum, biliyorsunuz teknoloji işi biraz şans işi. Dediklerinizi forumda gezerekte görebilir.

Son düzenleme:
Dediğiniz doğru olsa bile konu sahibini tedirgin etmeye gerek olmadığıni düşünüyorum, biliyorsunuz teknoloji işi biraz şans işi. Dediklerinizi forumsa gezerek de görebilir.

Kullandığı monitörün ne olduğunu bilmeli bence. Belki de yakın zamanda ghosting ve Black smearing i hissetmeye başlar ve rahatsız olur. Biz sorununu söyledikten sonra kendi araştırır, bakar eder belki de rahatsız olmaz.
4K ya daha iyi modeler bulunabilirdi en azından VA tarafında, tek panel konusunda kötü olsa neysede kalite olarak da kötü bir monitör.

Kullandığı monitörün ne olduğunu bilmeli bence. Belki de yakın zamanda ghosting ve Black smearing i hissetmeye başlar ve rahatsız olur. Biz sorununu söyledikten sonra kendi araştırır, bakar eder belki de rahatsız olmaz.
4K ya daha iyi modeler bulunabilirdi en azından VA tarafında, tek panel konusunda kötü olsa neysede kalite olarak da kötü bir monitör.
Bende onu anlattım yorumları bile iç açıcı değil ki, özellikle ayaklarının zayıflığı ile ve bu yüzden düşürenler ile ilgili her konu açıldığında baktığımda yeni bir yorum geliyor ama iade süresi geçtiyse bunları yazmanın anlamı yok. Ayrıca arkadaş belli ki mediamarkt gibi bir yerden satın almış belki de o fiyata başka 144+ hz alternatif bulamadı. Ben de yıllardır Casper monitör kullandım sırf markayı bile beğenmememden önermem ama yıllardır beni kurtardığı vardır emektar. 😁

Ayrıca sizin söylediğiniz ghosting ve smear konusunu da konuştuk, kendisi rahatsız olmadım dedi yani konuyu uzatmaya gerek yok ghosting sonuçta ilerde artan bir şey değil.

Bende onu anlattım yorumları bile iç açıcı değil ki, özellikle ayaklarının zayıflığı ile ve bu yüzden düşürenler ile ilgili her konu açıldığında baktığımda yeni bir yorum geliyor ama iade süresi geçtiyse bunları yazmanın anlamı yok. Ayrıca arkadaş belli ki MediaMarkt gibi bir yerden satın almış belki de o fiyata başka 144+ Hz alternatif bulamadı. Ben de yıllardır Casper monitör kullandım sırf markayı bile beğenmememden önermem ama yıllardır beni kurtardığı vardır emektar. 😁

Ayrıca sizin söylediğiniz ghosting ve smear konusunu da konuştuk, kendisi rahatsız olmadım dedi yani konuyu uzatmaya gerek yok ghosting sonuçta ileride artan bir şey değil.

24gq50F veya G3 alsaydı bari. Hem biraz kalitesi olurdu hem de fazladan kontrastı olurdu. Media da G3 de varmış.
Sanırım geçen siz dinamik kontrast demiştiniz 5K ya ama araştırdığımda dinamik değilmiş o.

Kalite derken iç yapı kalitesinden bahsetmiştim, dışının da öyle olduğunu bilmiyordum :D

Casper'ın eski dönemler iyiydi aslında. Benim de küçükken Casper bir tabletim vardı bende severdim onu ama sonradan fason üretmeye başladı bu Casper, üzdü bizi.

Dediğiniz gibi fazla uzatmaya gerek yok. Dikkatli kullanmasını önerelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı