Excalibur neden sevilmiyor?

Goddark

Hectopat
Daha fazla  
1 yıldır Excalibur kullanıyorum. Neredeyse hiç sıkıntı çıkarmadı. Ama neden sevilmediğini hala anlamıyorum.

Isı dereceleri yazayım dedim.
LoL 60.
Valorant 65*70
Witcher 3 75.
RDR2 75*80

Hangi işlemci, Turbo Boost açık mı ve kaç watt çekiyor? Bu soruları cevaplarsanız laptopun soğutması iyi veya kötü diyebiliriz öbür türlü Turbo Boost'u kapadığımızda zaten işlemci oyunlarda bu derecelerdedir.

Kendimden örnek vereyim. laptop Predator Helios Neo 16 . İşlemci 13700HX. Oyun Battlefield 1 işlemci 55 watta sınırlı fanlar 3000-3500 RPM sıcaklık 60-65 derece Turbo Boost açık. Sıcaklıların iyi olduğunu düşünüyorum çünkü işlemcimde sıvı metal macun var.

Fazla ısınıyor, ve teknik servisi iyi değil, (konumdan konuma değişiyor), ve o parayla laptop yerine daha iyi kasa bilgisayar toplanır VEYA herhangibir farklı marka laptop alınır. (ben maalesef zamanında o hatayı yaptım excalibur laptop alarak)
yazın yurtdışına kasamı gotureyım (2 aylık + okul içinde)

Sürekli dışarıda olacaksanız ve şarjdan şikayetiniz varsa zaten Gaming notebook alarak hata yapmışsınız.

Performans kısınca sıkıntı çıkmıyor bende

Donanım özelliklerine baktığımızda en F/P laptop gibi görünse bile asla cesaret edip hem almam hem de öneremem.

Bir PC servisinin sözü : Casper olmasa aç kalırız.
Valla yalansa da söz bana ait değil. Sadece ilettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı