Keşke şarj kablosunu takabilecek yerlerde olsa, ama maalesef her yerde olamıyor, taşınabilir powerbank güçleride yetmiyor, hani düzgün bir kafe dışında şarj bitse dışarıda şarja takacak yer bulamazsınız, öyle söyleyeyim.
Hangi işlemci, Turbo Boost açık mı ve kaç watt çekiyor? Bu soruları cevaplarsanız laptopun soğutması iyi veya kötü diyebiliriz öbür türlü Turbo Boost'u kapadığımızda zaten işlemci oyunlarda bu derecelerdedir.
Kendimden örnek vereyim. laptop Predator Helios Neo 16 . İşlemci 13700HX. Oyun Battlefield 1 işlemci 55 watta sınırlı fanlar 3000-3500 RPM sıcaklık 60-65 derece Turbo Boost açık. Sıcaklıların iyi olduğunu düşünüyorum çünkü işlemcimde sıvı metal macun var.
Fazla ısınıyor, ve teknik servisi iyi değil, (konumdan konuma değişiyor), ve o parayla laptop yerine daha iyi kasa bilgisayar toplanır VEYA herhangibir farklı marka laptop alınır. (ben maalesef zamanında o hatayı yaptım excalibur laptop alarak)