Excalibur RTX 4070 vs Gigabyte Aorus RTX 4060

• Konuyu başlatan NaroK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.333
Bu bütçeye 4070'li HP Victus ve Acer Nitro 16 vardı. Neden Excalibur düşünüyorsunuz.

Excalibur sevmesem de alakası yok. Doğru bakım yapılırsa ve temiz kullanılırsa performans düşmez.
bu bütçeye aynı özelliklerde başka laptop bulamadım link atabilme şansınız var mıdır

Hiçbiri. Bekleyebiliyorsanız 5000 serisi laptopları bekleyin. Bekleyemem derseniz;
Hocam 5000 serisi laptoplar ne zaman piyasaya sürülür tahmini

Acer nitro
Msı Cyborg
Hp vıctus
Neden bakmıyorsunuz? Bunlarada bakın. 56k ya hp vıctus var. 64gb. Monsterdan uzak dur. Excalibur ucuza bulursan alınır ama diğerleriyle aynı fiyattayken niye alasın.
Victus veya nitroya yöneleceğim sanırsam ama hakim olduğum markalar değiller casperdan iyidir diye düşünüyorum :)

Bütçe nedir hocam?
50-55 civarı bütçem.

bu bütçeye aynı özelliklerde başka laptop bulamadım link atabilme şansınız var mıdır

Victus veya nitroya yöneleceğim sanırsam ama hakim olduğum markalar değiller casperdan iyidir diye düşünüyorum :)

50-55 civarı bütçem.
Victus ve Nitro ikiside iyidir. Geçen grafik tasarım ve oyun için arkadaşa Victus aldık memnun.

Bu bütçeye aynı özelliklerde başka laptop bulamadım link atabilme şansınız var mıdır?

Victus veya Nitro'ya yöneleceğim sanırsam ama hakim olduğum markalar değiller Casper'dan iyidir diye düşünüyorum :)

50-55 civarı bütçem.

RTX 5000 serisi laptoplara biraz geç gelecek diye biliyorum. Beklemem diyorsanız linkler burada hocam. Nitro için eski NitroSense kurun, sıvı metal bazılarında sorun olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı