Attığım Acer laptop, işlemci, RAM gibi konularda Gigabyte'dan iyi. Kasa kalitesi ve soğutma anlamında da iyi, Gigabyte'ın soğutmasını bilmediğim için yorum yapamam. Acer'ın üst seviyesini almak başka, alt seviyesini almak başka. Bu seviyelerde MSI, Asus gibi markalarla rekabet için Acer dandik PC yapmaz. Marka kötülemeyi bırakıp elindekinin alabildiğine göre en iyisini almaktır. Slayer 4 haricinde konudaki en iyi dizüstü Acer'dır.
Eğer ben marka kalitesi istiyorum, parçalar da iyi olsun diyorsan 70-80K'ya MSI, Rog Strix veya Gigabyte'ın laptop'unu önerebilirim.(konudaki değil) Amazon da kalmamış ama tam 70K'ya 14700HX, 32 RAM ve 4070'li MSI laptop vardı o alınabilir mesela.
www.itopya.com
Veya bu alınabilir. Ama iş taksite gelince vadesiz bölmüyor. Seçeneklerin daralınca aralarından en iyisini almalısın, o da Acer oluyor.
Eğer ben marka kalitesi istiyorum, parçalar da iyi olsun diyorsan 70-80K'ya MSI, Rog Strix veya Gigabyte'ın laptop'unu önerebilirim.(konudaki değil) Amazon da kalmamış ama tam 70K'ya 14700HX, 32 RAM ve 4070'li MSI laptop vardı o alınabilir mesela.
GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) Freedos Gaming Notebook | ITOPYA
GIGABYTE AORUS 16X 9SG i7-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB(140 W) 1TB SSD 16" WQXGA 165Hz(Pantone) Freedos Gaming Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile AORUS 16X 9SG-43TRC54SD ITOPYA.COM'da
Veya bu alınabilir. Ama iş taksite gelince vadesiz bölmüyor. Seçeneklerin daralınca aralarından en iyisini almalısın, o da Acer oluyor.
Arkadaş sonrasında acer tavsiye etti ve gerçekten hiç kaliteli olmayan bir marka Gigabyte tamam da acer gerçekten alınmamalı.