Gigabyte RTX 4060 vs MSI RTX 4060 vs Dell RTX 4060

Bir laptop veya PC neyse bütün olarak iyiyse marka önemli değil. Sadece "MSI" olduğu için bir ürün alınmaz. Tavsiye ettiğiniz dizüstü görünüm haricinde oldukça kötü bir model.
Hocam tavsiye ettiğiniz marka acer. Gömdüğünüz marka MSI. MSI kadar kaliteli bir marka yok. Tabiki de herkesin burada görüşleri farklıdır. Ama MSI konusunda daha iyi marka yok bence.

Hocam tavsiye ettiğiniz marka acer. Gömdüğünüz marka MSI. MSI kadar kaliteli bir marka yok.
MSI alacaksam 80-90K'ya çıkarım. Gözüm kapalı Pulse almam, anlatabildim mi? Marka kıstas değil, elinde hangi bütçe varsa ona göre en iyisini almak. Senin dediğin marka seviciliği, ihtiyaçlarına cevap veren çözüm değil.

MSI alacaksam 80-90K'ya çıkarım. Gözüm kapalı Pulse almam, anlatabildim mi? Marka kıstas değil, elinde hangi bütçe varsa ona göre en iyisini almak. Senin dediğin marka seviciliği, ihtiyaçlarına cevap veren çözüm değil.

Aynen öyle her bütçeye göre marka vardır sırf MSI diye her modeli alıncak diye bir şey yok sadece kasa tasarımından bile sıcaklıklarda 15 dereceler söz konusu oluyor.

Arkadaşların attığı Slayer 4 veya benim attığım Acer gayet iyi PC'ler. Trendyol'dan alınır, zaten satıcı önemli ayrıca dediğiniz gibi taksit imkanı şu an Trendyol'da çok iyi.
Game Garaj ile ilgili yazılım konusunda ve ısınma tarafında kötü duyumlar aldım hocam sizce nasıl ?

Sırf pahalı diye bir markayı gömüyorsunuz şuan hocam. Ayrıca konu sahibi MSI mı diye sormuş. Çok değil eskiden acer bir laptop vardı diğerlerine nazaran çok kalitesiz bir laptoptu. 15 senelik win7 tost makinesi bile daha güçlüydü.

Game Garaj ile ilgili yazılım konusunda ve ısınma tarafında kötü duyumlar aldım hocam sizce nasıl ?
Tamamen MSI kasa ve bileşenlerini kullanıyor ancak dediğiniz gibi yazılımsal sorundan ziyade eksiklikleri olduğunu ben de duydum. Bence alınabilir hala çünkü konudaki bütün PC'lerden Acer da dahil olmak üzere malzeme kalitesi, bileşenler vs. en iyisi. Isınma sorununu duymadım, kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur.

Tamamen MSI kasa ve bileşenlerini kullanıyor ancak dediğiniz gibi yazılımsal sorundan ziyade eksiklikleri olduğunu ben de duydum. Bence alınabilir hala çünkü konudaki bütün PC'lerden Acer da dahil olmak üzere malzeme kalitesi, bileşenler vs. en iyisi. Isınma sorununu duymadım, kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur.
Teşekkürler hocam aklımda bulunsun güzel laptop.

Sırf pahalı diye bir markayı gömüyorsunuz şu an hocam. Ayrıca konu sahibi MSI mı diye sormuş. Çok değil eskiden Acer bir laptop vardı diğerlerine nazaran çok kalitesiz bir laptoptu. 15 senelik Windows 7 tost makinesi bile daha güçlüydü.

Hayır hocam teknoloji devi veya laptoplarda genel olarak MSI'in en iyisi olduğu elbette doğru anca arkadaşın attıkları arasından MSI değil en mantıklı seçenek bence Gigabyte'dir.

Hayır hocam teknoloji devi veya laptoplarda genel olarak MSI'in en iyisi olduğu elbette doğru anca arkadaşın attıkları arasından MSI değil en mantıklı seçenek bence Gigabyte'dir.
Arkadaş sonrasında acer tavsiye etti ve gerçekten hiç kaliteli olmayan bir marka Gigabyte tamam da acer gerçekten alınmamalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı