Excalibur sistem açılmıyor

ErenMontanaTV

Femtopat
Daha fazla  
Excalibur bilgisayarım var 1-2 saat önce oyun oynamıştım kapattım şimdi ders çalışacaktım Power tuşuna basıyorum, tuşta ışık yanıyor ama ekran gelmiyor hatta açılmıyor düz siyah, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
20-30 saniye power tuşuna basılı tutun statik elektrik gitsin ve bağlayabiliyorsanız bir televizyona bağlayın çalışıyormu onu öğrenelim.
@891548

Yok hocam sizi etiketledim bilgilisiniz diye hatırlıyorum.

Korkuttun beni hocam benim de işlerim var bir an aklım çıktı sorun ne.

Excalibur bilgisayarım var 1-2 saat önce oyun oynamıştım kapattım şimdi ders çalışacaktım Power tuşuna basıyorum, tuşta ışık yanıyor ama ekran gelmiyor hatta açılmıyor düz siyah, yardım eder misiniz?

Kankacım
Bilgisayarın bağlı olduğu güç kaynağının düzgün çalıştığından emin ol.
Olmadı bataryayı sıfırlayalım
  • Bilgisayarın kapalı olduğundan emin ol.
  • Güç düğmesine 10-15 saniye basılı tutarak bilgisayarı sıfırlamayı deneyebilirsin.
  • Ardından yeniden açmayı dene.

Belki de parlaklık düşüktür onu kontrol et.
    @EmirHene söylemiş harici bir monitöre bağla.
    Bilgisayarın içini açma imkanın varsa, RAM modüllerinin düzgün şekilde yerleştirildiğinden emin ol. Bazen yerinden çıkmış bir RAM parçası da açılmama sorununa yol açabilir.

BIOS reseti: Bazı bilgisayarlarda, BIOS'u sıfırlamak için özel bir yöntem olabilir. Bunun için kullanıcı kılavuzuna bakabilir ya da üreticinin web sitesinde BIOS sıfırlama talimatlarını bulabilirsin. Bu en son
    Olmaz ise donanımsaldır bir teknik servise ver.

Yeni konular

Geri
Yukarı