Excel Makro'da formül yazma ve kullanma

Youtube'da veya sırf office uygulamaları için eğitim veren sitelerde videolar kesin vardır. Ücretli ve ücretsiz seçenekler de kesin vardır.

ne yapmak istediğini google'a yazabilirsin ingilizce olarak yani atıyorum A1 e Tarık yazmak istersen
how do I write value in vba yazarak öğrenebilirsin kodları veya renk değiştirmek istiyorsan how to change colour yaz çıkar kodlar sitelerden forumlardan bak

ne yapmak istediğini google'a yazabilirsin ingilizce olarak yani atıyorum A1 e Tarık yazmak istersen
how do I write value in vba yazarak öğrenebilirsin kodları veya renk değiştirmek istiyorsan how to change colour yaz çıkar kodlar sitelerden forumlardan bak

Anladığım kadarıyla arkadaş belirli bir işi yapmaktansa, genel olarak detaylara hakim olmak istiyor. Haliyle direk bir komutu veya işlemi araştırmaktansa genel eğitim videolarına yönelmesi daha mantıklı olacaktır.

Anladığım kadarıyla arkadaş belirli bir işi yapmaktansa, genel olarak detaylara hakim olmak istiyor. Haliyle direk bir komutu veya işlemi araştırmaktansa genel eğitim videolarına yönelmesi daha mantıklı olacaktır.
Hakim olmak istiyorum Excel'e tam olarak. Küçük işletmemizde bilgisayar sistemine yeni yeni geçiliyor. Proforma hazırlamak, tablo yapmak, otomatik hesaplar gibi. Daha önceden para ile alıyorduk. Excel'i öğrenip yapılan örnekleri inceleyip kendim yapabilmek istiyorum, Makro kodlarını öğrenip kendim yazabileyim en azından.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı