Excel ücretsiz mi?

Outlook veya Hotmail hesabınız varsa www.office.com adresinden tarayıcı ile ücretsiz kullanabilirsiniz.

Bunu hiç bilmiyordum hocam çok teşekkür ederim yararlı bir bilgi gerçekten. Ben de bilgisayarımda Office yok fakat hocalar Online eğitim ödevlerini Office'den istiyor nasıl göndereceğim diye kara kara düşünüyordum. Malum 800TL abonelik ücreti var...

Üniversitenin verdiği e-posta adresiyle yaklaşık 6-7 senedir ücretsiz kullanıyorum. Mezun olmama rağmen e-posta hesabını kapatmadılar. İmkanınız varsa değerlendirin.

Hem nasıl yapacağımı bilmiyorum, hem araştırıp bu kadar basit ve temel bir şey için emek vermeye üşeniyorum hem de e posta adresimi seviyorum çift olacak bunu yaparsam. Ama evet bu güzel bir incelik gerçekten. İnternet üzerinden ücretsiz olanı kullanacağım bunu mecbur kalırsam yaparım artık, teşekkürler bilgi için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı