Excellent XP nereden bulunur?

Zafer Saygılı

Megapat
Makaleler
1
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhabe bir zamanlar excellent XP kullanmıştım. Elinde arşivinde yedeğinde olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Gerçekten maneviyatı büyük bir işletim sistemi benim için :)

Arkadaşlar merhabe bir zamanlar excellent XP kullanmıştım. Elinde arşivinde yedeğinde olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Gerçekten maneviyatı büyük bir işletim sistemi benim için :)
Merhaba Zafer. Bahsettiğin işletim sistemini bundan yaklaşık 10 yıl önce hazırlayan kişi bendim. 2010, 2011, 2012 yıllarında böyle çalışmalarım olmuştu. Biraz nostalji yapayım dedim ve google sonuçlarında iletine denk geldim. Arşivimden bulup senin için yeniden yeniden yükleyeceğim. Çok yakında aradığına ulaşacağının müjdesini vereyim. Tabii hala istiyorsan :)

Merhaba Zafer. Bahsettiğin işletim sistemini bundan yaklaşık 10 yıl önce hazırlayan kişi bendim. 2010, 2011, 2012 yıllarında böyle çalışmalarım olmuştu. Biraz nostalji yapayım dedim ve google sonuçlarında iletine denk geldim. Arşivimden bulup senin için yeniden yeniden yükleyeceğim. Çok yakında aradığına ulaşacağının müjdesini vereyim. Tabii hala istiyorsan :)
Felaket mutlu olurum. Uzun zamandır forumlara girmiyordum. Yükleyip atarsanız çok mutlu olurum.

Felaket mutlu olurum. Uzun zamandır forumlara girmiyordum. Yükleyip atarsanız çok mutlu olurum.
Forumda link vermek serbest mi değil mi bilmiyorum bu yüzden özel mesaj atacağım sana. Eğer link paylaşmakta sorun yoksa, burada da paylaşayım arayan kişiler rahatlıkla erişebilsin.

Düzenleme: Özel mesaj butonunu bulamıyorum. Herhangi bir maddi amaç gütmeden linkleri paylaşıyorum. (Bu çalışmam yalnızca kişiselleştirme adına yapılmış birtakım düzenlemeler içeren windows kurulumudur. Sorumluluk denemek isteyen kimselere aittir. Ayrıca lisanssız windows kullanılmaması gerekir, hatırlatma olarak yazmak istedim :) )

İkinci Düzeltme: Tavsiye üzerine linkler kaldırıldı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı