Exem Shop güvenilir mi?

IMG-20240930-WA0002.jpg

Ürün elime ulaştı kurulumunu yaptım ekran senkronizasyonu tam uyumlu şu an bile güzel görünüyor akşam düşünemiyorum bile.

Arkadaşlar ürün benim de elime ulaştı henüz kurulumunu yapmadım fakat bugün her şeyi tamamlayıp bitireceğim, görsel ve video yükleyeceğim.

Başka markalarda var aynı ürünü satan ama fiyatları pahalı. Ayrıca Temu'dan, alibaba vb. sitelerden bulabiliyorsunuz fakat oralarda da vergi dahil daha pahalıya gelebiliyor.

Zaten sınır son karar ile 1.090 ₺ ama vergisiz ham satış fiyatı bu tarz sitelerde bile daha yukarıdaydı en son. Alacak olan arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilirler.

Son olarak da Exem shop yetkilisi arkadaş çok ilgili, çok saygılı, gayet işinin arkasında duran bir arkadaş. Ne zaman yazsam, arasam hep ilgilendi hep çıktı telefonlara destek oldu.

Ben yazmasam da arkadaş yazıyor ilgileniyor, böyle şeylerinde olması önemli ve çok güzel.

Piyasada insan olmayan çok fazla değişik varlıklar olduğu için yani ilk başta tedirgin oluyorsunuz ama sonradan size o güveni veriyor.

Akşam film, video, oyun vb. tüm her şekilde testlerini gerçekleştirip görsellerini ve videolarını yükleyeceğim. Herkese iyi sosyaller 🙃

Son düzenleme:
Ne oldu ürün nasıl iyi mi? Bende almayı düşünüyorumda emin olmak istedim.

Ben görsel ve video koyacağımı belirtmiştim fakat unutmuşum kusura bakmayın. Ürün fiyatına göre gayet güzel ve kullanışlı syncscreen özelliği ile fullscren modunda ekranda ki görüntüye ve renklere göre senkronize güzel bir şekilde çalışabiliyor ve farklı farklı modlar, farklı farklı seçenekler de mevcut çok güzel bir atmosferi var.

Şunu söyleyebilirim ki oyun oynarken, film ya da dizi izlerken gerçekten sizi olayın içine alıyor hele ki akşam ve gece saatlerinde yarattığı ambiyans ve sizi o anın içinde tutması çok güzel bir duygu. Bütçeniz varsa denemenizi tavsiye ederim.

FC26BCB7-EE48-4120-A49D-3B5FCF7ACCD8.jpeg

Merhaba arkadaşlar, ben de sipariş verdim. 2 haftadır ürünü kullanıyorum. Şeritler gayet kaliteli. Ambiyans konusuna gelecek olursak, programında ince ayar yaptıktan sonra güzel bir ortam yaratıyor. Aynı zamanda farklı modları da var, tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı