Exem Shop güvenilir mi?

Hocam merhaba, ledler usb ile bağlanıyor değil mi? Bir de renkleri anakartın yazılımından kontrol edebiliyor muyuz?
3 parça hepsi birbirine kablo ile bağlı ve bağlantı tek usb ile mevcut. Kontrolü ss de attığım program ile kontrol ediyorsun. Çok basit bir program ve kullanışlı
1747060819180.png

3 parça hepsi birbirine kablo ile bağlı ve bağlantı tek usb ile mevcut. Kontrolü ss de attığım program ile kontrol ediyorsun. Çok basit bir program ve kullanışlıEki Görüntüle 2489467
Anladım hocam sağ olun.
Anakart yazılımı ile de kontrol edilebilse iyi olurdu aslında, kasanın içerisindeki parçalarla senkronize efektler kullanabilmek hoş olurdu. Size zahmet SignalRGB programını indirip dener misiniz? Orada ledleri görecek mi diye merak ediyorum. Eğer uyumlu ise satın alacağım.

Anladım hocam sağ olun.
Anakart yazılımı ile de kontrol edilebilse iyi olurdu aslında, kasanın içerisindeki parçalarla senkronize efektler kullanabilmek hoş olurdu. Size zahmet SignalRGB programını indirip dener misiniz? Orada ledleri görecek mi diye merak ediyorum. Eğer uyumlu ise satın alacağım.
Ürünün uygulamasında birsürü efekt modu var ve her türlü düşünülmüş ayar var. Sırf netflix için bile özel ayar var. Dediğiniz uygulamada çalışmıyor sadece ledin kendi uygulamasında çalışıyor. Uzun bir süredir kullanmaktayım ve fazlasıyla memnunum. Eğer çok film izliyorsanız kesinlikle öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı