Merhaba indirdiğim bir kitap var ama EXE olarak indiriliyor bu kitabı PDF'e çevirmem lazım. Çıktısını almak için 100 MB'lık bir dosya nasıl PDF'e çeviririm önerilerinizi bekliyorum.
Alakası yok kitaplar exe olarak açılıyor içinde kalemi oluyor çözümü oluyor.İndirdiğin "kitap" virüs olabilir.Kitaplar asla ama asla EXE şeklinde yüklenmez.PDF olur, Excel olur her şey olur ama EXE olmaz.
Dosyayı açmadın değil mi?
Z-Kitap diye bir kitap formunu duydunuz mu efendim?İndirdiğin "kitap" virüs olabilir.Kitaplar asla ama asla EXE şeklinde yüklenmez.PDF olur, Excel olur her şey olur ama EXE olmaz.
Dosyayı açmadın değil mi?
Alakası yok kitaplar EXE olarak açılıyor içinde kalemi oluyor çözümü oluyor.
Bence de, daha mantikli.Tek tek sayfaların ekran görüntüsünü almayı deneyebilirsiniz isterseniz.
Iki saniye reddite baktim orada da pek mumkun olmadigini soyluyorlar cunku exe bi program calistirir, pdf ise bambaska bir sey. En iyi secenek exeyi calistirip ekran goruntuleri almak.Dediğiniz gibi İngilizce bir kitap olduğu için sesli dinleme var.
Ah. Kendisi ile birlikte bir uygulaması var ise normal ya. Ben hep pdf üzerinden indirdiğim için ve sürekli atıyorum "kitap.exe" tarzı şeyler gördüğüm için ondan dedim.Z-Kitap diye bir kitap formunu duydunuz mu efendim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.