ExitLag nasıldır?

chipichipi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Amerika'daki serverlarda oyun oynamak istiyordum, ping probleminden ötürü oynayamıyordum. Bunun için ExitLag diye bir uygulama gördüm. Kullanan var mı, varsa deneyimleriniz nasıl? Güvenilir mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

ExitLag'i 3 günlük denemesiyle test et

• Ping değerlerini oyun içinden ve ExitLag panelinden karşılaştır.
  • Packet loss ve jitter değerlerini gözlemle.
  • Farklı sunucularla deneme yap
    (Superonline gibi servislerde performans düşebilir)

Merhaba, ben Amerika'daki serverlarda oyun oynamak istiyordum, ping probleminden ötürü oynayamıyordum. Bunun için ExitLag diye bir uygulama gördüm. Kullanan var mı, varsa deneyimleriniz nasıl? Güvenilir mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Kuzey kıbrısa taşındıktan sonra ISS yönlendirme sorunu yaşıyordum Minecraft serverları için. Genel olarak iyi çalıştı. Ancak zaten size çok uzak olan bir yerin pingini inanılmaz derecede düşürmeyecektir.

ExitLag'i 3 günlük denemesiyle test et.

• Ping değerlerini oyun içinden ve ExitLag panelinden karşılaştır.
  • Packet loss ve jitter değerlerini gözlemle.
  • Farklı sunucularla deneme yap.
    (Superonline gibi servislerde performans düşebilir)

Yanıtın için teşekkür ederim ama deneme sürümünü iptal edemediğin bir problem olduğunu gördüm yabancı kaynaklarda bir de ödeme kısmında kart bilgilerini çalıyorlar diyorlardı deneme sürümü için o yüzden buraya sormaya karar vermiştim.

Kuzey kıbrısa taşındıktan sonra ISS yönlendirme sorunu yaşıyordum Minecraft serverları için. Genel olarak iyi çalıştı. Ancak zaten size çok uzak olan bir yerin pingini inanılmaz derecede düşürmeyecektir.

130ms alıyorum 90'lara düşürse gayet iyidir diye düşünüyorum aslında üyeliğiniz hala devam ediyor mu?

Yanıtın için teşekkür ederim ama deneme sürümünü iptal edemediğin bir problem olduğunu gördüm yabancı kaynaklarda bir de ödeme kısmında kart bilgilerini çalıyorlar diyorlardı deneme sürümü için o yüzden buraya sormaya karar vermiştim.

Sanmıyorum öyle bir sorun yaşayacağını ne de olsa global bir firma iptal edememen imkansız destek ekibiyle görüşüp yine iptal edersin

FACEIT oynuyorum. Superonline kullanıyorum. Ortalama 9-10ms düşüyor. 70 alıyorsam 60 alıyorum. Hesabını siz yapın artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı