Kullanmayanlar yorum yapmış. Exper kullananları tanıyorum. Ve kendim de 6 senedir kullanıyorum. En ciddi arızası HDD arızası oldu. Onun dışında ciddi bir arızası olmadı. Exper iyidir. Ama o fiyata pahalı olmuş. Bütçe belirtin daha iyisini toplayalım.
NOT: Exper markası ile sorularınız olursa bana sorabilirsiniz
Fiyatı pek iyi değil ama Exper bilgisayar kaliteliydi. (Bu ürün kaliteli mi bilmiyorum.) 4 yıldır kullanıyorum, pek sorun yaşamadım. Devamlı elektriğin gidip gelmesinden dolayı PSU ve anakart yandı ama aynı ürün değil. Sağlam bir PSU veya prize bir şey takılıyordu ondan alırsanız bir sorun kalmaz.
Bu kasadaki hava akışını çok beğendim. Ekran kartı ve işlemci de kesinlikle darboğaz yapmaz. Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption II vb. hariç çoğu güncel oyunu 60 FPS oynarsınız ve ekran kartı sıcaklığı bende 71 dereceyi geçmiyor. İşlemcide yük altında 60-65 derecede takılıyor. Bunu almanızı önermiyorum tabii, fiyatı çok pahalı. 4 sene önce GTX 1050 Ti yeni çıkan bir kart olduğundan dolayı fiyatına göre çok iyiydi. Ama bu sistemle çok uçuk kaçık şeyler (örneğin ray tracing) açamazsınız.
Kullanmayanlar yorum yapmış. Exper kullananları tanıyorum. Ve kendim de 6 senedir kullanıyorum. En ciddi arızası HDD arızası oldu. Onun dışında ciddi bir arızası olmadı. Exper iyidir. Ama o fiyata pahalı olmuş. Bütçe belirtin daha iyisini toplayalım.
NOT: Exper markası ile sorularınız olursa bana sorabilirsiniz
En ucuz Apacer PANTHER AS340/240GB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Apacer PANTHER AS340/240GB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 567,37 TL'den başlayan fırsatları yakala!