komador1998
Hectopat
Daha fazla
Ben farklı bir il'de yurtta öğrenim görürken ailemden pc istedim bana sormadan aldıkları exper dex 130 masaüstü bilgisayarım satılıktır. Değerinde satıyorum, kutusu ve faturası vardır. biz taksitle aldık peşin fiyatına satarak daha gelişmiş bir pc'ye geçeceğim. Tüm parçaları Sorunsuz çalışmaktadır.
Hediye programlar: Bios ve Windows 8.1 64 bit(Windows orijinaldır). Advanced system care 8.1 pro mevcuttur. Eset smart security orjinal, Google earth pro, CCleaner business(yani pro) mevcuttur.
[SIRF BU PROGRAMLAR 500 TL DEĞERİNDEDİR(EN AZ)]
Donanım olarak: İntel i5 4570 (4 çekirdekli 3.6 ghz) Seagate 500 gb harddisk, 4 gb ram, Amd hd 8350 ekran kartı, 300w güç kaynağı, H81M-K anakart, DVD okuma/yazma donanımı mevcuttur. Exper iskelet kasa'nın içinde hepsi sorunsuz çalışmaktadır.
Ek olarak bluetooth mevcuttur.
Kasanın üstünde 2 tane 2.0 usb,arkada 2 şer tane 2.0 ve 3.0 usb portu vardır.
Ek olarak fare, klavye, hdmi kablosu, 2 tane 8 gb flash ve usb çoğaltıcı vardır.. Üste sayageldiğim ürünleri İnternette araştırarak satın almanızı öneririm.
Yozgat ve Kayseri'ye elden teslim edilir. Geri kalan yerler kargo ücretini kendi öder.
Kargo firmasi istediğiniz olabilir.
Hediye programlar: Bios ve Windows 8.1 64 bit(Windows orijinaldır). Advanced system care 8.1 pro mevcuttur. Eset smart security orjinal, Google earth pro, CCleaner business(yani pro) mevcuttur.
[SIRF BU PROGRAMLAR 500 TL DEĞERİNDEDİR(EN AZ)]
Donanım olarak: İntel i5 4570 (4 çekirdekli 3.6 ghz) Seagate 500 gb harddisk, 4 gb ram, Amd hd 8350 ekran kartı, 300w güç kaynağı, H81M-K anakart, DVD okuma/yazma donanımı mevcuttur. Exper iskelet kasa'nın içinde hepsi sorunsuz çalışmaktadır.
Ek olarak bluetooth mevcuttur.
Kasanın üstünde 2 tane 2.0 usb,arkada 2 şer tane 2.0 ve 3.0 usb portu vardır.
Ek olarak fare, klavye, hdmi kablosu, 2 tane 8 gb flash ve usb çoğaltıcı vardır.. Üste sayageldiğim ürünleri İnternette araştırarak satın almanızı öneririm.
Yozgat ve Kayseri'ye elden teslim edilir. Geri kalan yerler kargo ücretini kendi öder.
Kargo firmasi istediğiniz olabilir.