Exper Q5V-C01 notebook için RAM ve SSD önerisi

taarruzkecisi

Picopat
Bir arkadaşıma Exper Q5V-C01 notebook için RAM ve SSD tavsiyesi yapmam gerekiyor. Anakartın kaç GB RAM desteklediğini bulamadım fakat 2 RAM portu vardı. Bir tane tek porta 8 GB RAM destekler mi? 16 GB'ı desteklemez herhalde. SSD olarak da şunu tavsiye ettim. Bu laptopun RAM desteği kaç gbdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşıma Exper Q5V-C01 notebook için RAM ve SSD tavsiyesi yapmam gerekiyor. Anakartın kaç GB RAM desteklediğini bulamadım fakat 2 RAM portu vardı. Bir tane tek porta 8 GB RAM destekler mi? 16 GB'ı desteklemez herhalde. SSD olarak da şunu tavsiye ettim. Bu laptopun RAM desteği kaç gbdir?

2 tane 16 GB destekliyor.

Kaynak verir misiniz?
Q5v-C01 Notebook Core İ3 -2.40ghz-4gb-500gb-15.6-1gb-W8 Tasınabilir Bilgisayar fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da İşlemci i3 3110M olması lazım.

@taarruzkecisi hocam, CPU-Z ile Memory ve SPD sekmelerini paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.
@drmstafaa, işkembeden sallamak yerine araştırma yapın. DDR3 bir laptop, nasıl 2X16 GB RAM destekler.

@taarruzkecisi hocam, CPU-Z ile Memory ve SPD sekmelerini paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.
@drmstafaa, işkembeden sallamak yerine araştırma yapın. DDR3 bir laptop, nasıl 2x16 GB RAM destekler.

Ekran Alıntısı.PNG

@drmstafaa, attığınız işlemci özelliği. PC için değil.

Arka kapağı açıp mevcut RAM koduna bakabilirsiniz. Kodu aratıp deneyin.

Merhaba, aynı dizüstü bilgisayardan benim de var, ve ben de RAM'ları güncellemek istiyorum. RAM'ların fotoğrafını bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-05-05 at 23.23.13.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-05 at 23.23.13.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 60
  • WhatsApp Image 2021-05-05 at 23.23.15.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-05 at 23.23.15.jpeg
    182,7 KB · Görüntüleme: 59
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı