Exper ve Lenovo Dizüstü Ekran Değişimi

Dağhan Tanık

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar ve arkadaşlar şimdi benim sorunum şu. Lenovo Z5070 marka laptobumun ekranında ıslak mendille silmekten dolayı beyaz bir leke oluştu ve bu beni özellikle de oyunlarda mavi tonlara denk geldiğinde çok rahatsız ediyor, bu yüzden dolayı bunun ekranını değiştireceğim kendim. Elimde Exper marka yedek bir leptop var, onun ekranını Lenova ya takmak istiyorum. Aşağıya iki ekranında resmini koydum, ikiside 1366x768 çözünürlükde. Şimdi sorum şu bunların ekranını değiş tokuş yapabilir miyim uyumlu olur mu? Yani Exper'in ekranını Lenova'ya, Lenova'nın ekranını Exper'e takacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. @Recep Baltaş @Murat5038 @MF @JaroxJamaica

Dosya Ekleri

• exper.jpg
    exper.jpg
    948,9 KB · Görüntüleme: 348
  • lenovo.jpg
    lenovo.jpg
    916,6 KB · Görüntüleme: 462
Son düzenleyen: Moderatör:
Parça noları tutarsa şansına evet yoksa büyük ihtimal olmaz.
Şunu deneyebilirsin: Ekranları sök, arkasındaki parça numaralarını öğren ve parça nosuyla nette tarat, Exper'in ekranının parça nosuna ait ürünü satan satıcıların ilanlarında ürünün uyumlu olduğu laptop modelleri belirtilir. Lenovo'nun belirttiğin modeli listede varsa yırttın yoksa seçeneklerin belli zaten.

Peki o numara dediklerin neresinde yazıyor, daha sökmedim yarın sökeceğim inşallah, kazasız belasız bir söküp taksam oh diyeceğim vallahi. Dediğin doğru ise inşallah şansım yaver gider. Olmaz ise ekran taktırmak ne kadara maal olur bana tahminen. 1366x768 ekran tipi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı