Explorer ve Edge nasıl silinir?

ChrisWolfe

Picopat
Daha fazla  
Bunlar GTA 5'teki tren gibi herhalde arkadaşlar silinmiyor. Tıklıyorum tıklıyorum kalıcı olarak sile tık yok. Silebilen var mı?

16293236571706319359485922420741.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderatörler yine şaşırtmadı. Başlığı Explorer ve Edge nasıl silinir diye açmadım. Explorer ve Edgenin silinmesi olarak açtım. Bi sokmayın burnunuzu.
Windows uygulamaları sekmesine girin orada edge var. Revo ile kaldırın.
Yaptım onu zaten de tamamen silinmemiş.
Windows uygulamaları sekmesine girin orada edge var. Revo ile kaldırın.

Sizdeki revo sürümü çok eski bu arada. Düzgün kaldırmayabilir.
Aa eski mi? Direkt kendi sitesinden indirmiştim aslında.

Moderatörler yine şaşırtmadı. Başlığı Explorer ve Edge nasıl silinir diye açmadım. Explorer ve Edgenin silinmesi olarak açtım. Bi sokmayın burnunuzu.

Yaptım onu zaten de tamamen silinmemiş.
Revo sürümünüz çok eski hocam düzgün kaldırmaz. Buradan yeni sürümü indirin 1 ay boyunca kullanabiliyorsunuz. Revo pro bölümündeki Free trial butonuna tıklayın.

Moderatörler yine şaşırtmadı. Başlığı Explorer ve Edge nasıl silinir diye açmadım. Explorer ve Edge'in silinmesi olarak açtım. Bir sokmayın burnunuzu.

Gerçekten bu arada. Ben de bu moderatörlerin sürekli başlık değiştirme muhabbetinden baydım, gerçeğinden sapıtılıyor. Rica ediyorum sadece harf yanlışı varsa düzeltilmeli ki zaten olduğu an kısıtlanıyoruz en ufak şeyde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı