Extender ve Ethernet olmasına rağmen ping stabil değil

LabaTo

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Balıkesir,Türkiye
Daha fazla  
Öncelikle bu konuda iki soruma değineceğim:

1. Laptopumla aynı konumda 5GHz internete bile erişebilirken, masaüstü bilgisayarım kasayı masanın altından çıkardığımda bile 2.4GHz interneti zar zor görmekte. Bu durum çözülebilir mi yoksa kasa masanın altında olduğu için mi, yoksa anakartın Wi-Fi'ının yetersiz olması sebebiyle mi çözülemez?
  2. Wi-Fi'ı görmediği için odama extender koydum, üstüne extenderdan ethernet kablosu çektim. Ancak hala oyunlarda 17 ms alırken 3 saniyeliğine 400 ms'ye çıkıyor ve sonra tekrar 17 ms'ye düşüyor. Yani kısaca istikrarsız bir internete sahibim.
Bunun tek yolu eve 10 metre ethernet kablosu çekmek midir?

Öncelikle bu konuda iki soruma değineceğim:

1. Laptopumla aynı konumda 5GHz internete bile erişebilirken, masaüstü bilgisayarım kasayı masanın altından çıkardığımda bile 2.4GHz interneti zar zor görmekte. Bu durum çözülebilir mi yoksa kasa masanın altında olduğu için mi, yoksa anakartın Wi-Fi'ının yetersiz olması sebebiyle mi çözülemez?
  2. Wi-Fi'ı görmediği için odama extender koydum, üstüne extenderdan Ethernet kablosu çektim. Ancak hala oyunlarda 17 ms alırken 3 saniyeliğine 400 Ms'ye çıkıyor ve sonra tekrar 17 Ms'ye düşüyor. Yani kısaca istikrarsız bir internete sahibim.
Bunun tek yolu eve 10 metre Ethernet kablosu çekmek midir?

Masaüstü bilgisayarınızda ki Wi-Fi bağlantısını nasıl sağlıyorsunuz?

Düzeltme: Extender'dan Ethernet'e ile çekiyormuşsunuz. Sorun internetiniz de veya Extender'de olabilir mi?

Masaüstü bilgisayarınızda ki Wi-Fi bağlantısını nasıl sağlıyorsunuz?

Düzeltme: Extender'dan Ethernet'e ile çekiyormuşsunuz. Sorun internetiniz de veya Extender'de olabilir mi?
Anakartımın wifi özelliği var msi b650-s wifi
Dediğim gibi laptopum aynı konumda 5ghz internete bile bağlanıyor

Bence kablo çekin ayrıca yeni bir cihaz vs almaktan da ucuza gelir.
Kablo çekmem imkansız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı