ROEXX
Hectopat
Kutu hasarlı gelmişti ama fotoğraflarda görebileceğiniz gibi geldi bana ürünsanirim mng kargo ile çalışıyor umarım paketlemeleri iyidir ziraa mng yerden yere atiyor ürünleri sıkıntız olmaz umarım...
Kutu hasarlı gelmişti ama fotoğraflarda görebileceğiniz gibi geldi bana ürünsanirim mng kargo ile çalışıyor umarım paketlemeleri iyidir ziraa mng yerden yere atiyor ürünleri sıkıntız olmaz umarım...
Bugün çıktı hocam kargom aradığımda böyle söylediler beklemedeyim.Bu konuda yalnız değilmişim anlaşılan. 19.11'de verdiğim siparişi hala bekliyorum. Geçtiğimiz hafta sorduğumda ürün hazır kargonun almasını bekliyoruz dediler ama sitede hala sevke hazır yazıyorönümüzdeki hafta kargo alsa, bir hafta da onu beklesem yılbaşından önce gelir herhalde.
Hala MNG Kargo'ya verilmiş gözüküyor benim koltuğum henüz yola çıkmış değil. Şu an kargoda duruyor. Öğleden sonra kargo firmasını aramayı düşünüyorum.şiparişi gönderilen oldumu başka ? whatsapp'dan,canlı destekten yazıyorum goruldu atıp cevap vermıyorlar.
Ciddi misiniz ?Ben kargomu teslim aldim lakin gonderdikleri kutu berbat haldeydi kutunun hertarafi acik,delik desik olmus ve koltugun ayaklari kutuyu delmis disari cikmis malzemenin eksik olup olmadigini bilmiyorum cunku yanlis koltugu yollamislar. Kurulum vs. Yapmadim iade ediyorum.
Büyük geçmiş olsun. Yolda benim kargom da beklemedeyim.acelemilik başka birşey değil .
merhaba hocam koltuk size ulaştı mı ? Düşüncelerini nelerdir ?Büyük geçmiş olsun. Yolda benim kargom da beklemedeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.