Exvega Andromeda oyuncu koltuğu alınır mı?

Bütçe
5500
İstanbuldaysaniz şubelere gidip deneyin derim. O kadar övülen xDrive modellerinin hiçbirinde rahat edemedim, zio da ayni şekilde. En rahat ettiğim fabric XL modeldi onu aldim ama tabii sizin butceyi çok aşiyor.

Trabzon'da yaşıyorum gidip deneyemem zaten mutfak sandalyesinde oturduğum için kötü bir model bile olsa çok güzel gelecektir :D
 
Kolçakların kalitesi kötü kolay kırılacak bir yapıya sahip. Süngerden azıcık kısıp kolçağa yatırsalar daha iyi olurmuş.

Kolçaklar zaten kalitesiz birkaç kişide duymuştum ama çok baskı yaptıklarındandır diye düşündüm ben kırılınca en aşağıya düşüyor değil mi orta seviylerde falan tutmuyor.
 
@Bedirhan21314 yok oyle degil ben de senelerce kucuk ogos sandalyasinde oturdum. O kadar ovulen modelin hičbiri ona ragmen rahat gelmedi bana.

Bilmiyorum hocam bu modele o kadar para vereceğim 5300TL az para değil sonuçta o kadar övüldüğüne göre iyidir muhtemelen. Şu an oturduğum sandalyenin ayaklıkları yamuk yerinden çıkmak üzere ister düz istersem biraz arkaya yük verip 140 derece yatışla kullanabiliyorum çok iyi özellik.
 
@Bedirhan21314 hocam o zaman bencr IKEA gidip marcusu deneyin ve rahat gelirse onu alın. Bu oyuncu koltuklari dusuk butcede sorun yaratabiliyor, F/P olanlar, arkadas da demis zaten.

Hocam bütçemi çok aşıyor 6500 TL ürün o kadar çıkamam yeni ekipmanlarda alacağım zar zor ayarladım koltuk için en fazla 5500 TL verebilirim.
 
@Bedirhan21314 hocam o zaman bencr ikea gidip marcusu deneyin ve rahat gelirse onu alın. Bu oyuncu koltuklari dusuk butcede sorun yaratabiliyor, fp olanlar, arkadas da demis zaten
Kesinlikle katılıyorum. F/P oyuncu koltuğu = idare edilecek modeller. Ofis koltukları daha rahat. Biraz forumları dolanırsanız bence bulursunuz bütçeli bir model.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı