FivemSefiri
Hectopat
Merhaba. 2 adet koltuk markası buldum da Exvega ve Hawk. Sizce hangi markanın koltuğu daha konforlu ve rahattır?
Exvage'nın şikayetleri bayağı çok genel olarak kargo ve teslim alınamaması hakkında şikayet gelmiş koltuğunu kullanmadım ama Hawk Fab v4'ü güncel olarak kullanıyorum. 180 ve kilom 90 koltuk gayet geniş ve rahat sadece tek beğenmediğim tarafı bel kısmındaki yastığın koltuğun arasına girmesi onu da engelleyemiyorsunuz maalesef koltuğun yapısı gereği yani kısacası önerim hawk olabilir.
Exvage'nın şikayetleri bayağı çok genel olarak kargo ve teslim alınamaması hakkında şikayet gelmiş koltuğunu kullanmadım ama Hawk Fab v4'ü güncel olarak kullanıyorum. 180 ve kilom 90 koltuk gayet geniş ve rahat sadece tek beğenmediğim tarafı bel kısmındaki yastığın koltuğun arasına girmesi onu da engelleyemiyorsunuz maalesef koltuğun yapısı gereği yani kısacası önerim hawk olabilir.
@FivemSefiri hangi koltuğu aldınız acaba? Deneyimlerinizi yazabilirseniz sevinirim.
Hawk Fab V4 aldım biraz rahatsız bel yastığı sırt yastığı falan ama yine de aldığım fiyata göre bayağı güzel bence şu anki fiyatına tavsiye etmem ama 2000 TL'ye değerdi.
5400 TL gibi bir bütçem var ve bende Exvega andromeda ve Hawk Fab arasında kaldım. Görüntü olarak Exvega hoşuma gidiyor ama çok olumsuz yorum gördüm teknik destek ve kargo açısından karar veremedim. Çevreniz de Exvega kullanan var mı?
Üzerinde şu anda 4349 TL biraz daha araştırıp birini alırım artık. TeşekkürlerExvega kullanan çevremde kimse yok ama hawkı şu yönden övebilirim mesela kolu elimde kırıldı 2 gün içinde yenisini gönderdiler süspansiyon ve alt takımında yenisini gönderdiler müşteri hizmetleri bayağı iyi ama 5400 değer mi orasını bilemem.
Üzerinde şu anda 4349 TL biraz daha araştırıp birini alırım artık. Teşekkürler.
Yahu bu koltuk dünyası ne hale gelmiş böyle çok seçenek var ve bakınırken Ikea Markus https://www.ikea.com.tr/urun/markus-vissle-koyu-gri-calisma-sandalyesi-70261150 diye bir ürün gördüm ona tutuldum ama tabi bütçemi aşıyor4349 TL'ye alınabilir ya aslında indirim var bence alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.